Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt

Besplatna dnevna prognoza UMMC EKANTERINBURG - VENEZIA 13.10.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!Kako je ženska košarkaška Euroliga počela prošlog tjedna tako je započeo i lov na Ekanteriburg. I ove godine Ruskinje imaju daleko najbolji tim i mislim da će se opet prošetati ovim natjecanjem.

Iako u ovom trenutku u svom rosteru nemaju Quigley, Greiner, Jones i Vandersloot koje sve osim Jones  nastupaju u finalu WNBA lige u ovom trenutku, UMMC i dalje ima momčad koja je nedostižna za sve ostale u Europi.

Pa krenimo redom. Bentley na pleju, Shilova na dvojci, oporavljena i ponovo jako opasna Alba Torrens na trojci, pa tek onda u reketu možda i najbolja europska šuterica Meeseman u pratnji prave razbijačice i old school centra Vadeeve.
Nitko drugi nema tu širnu, tranziciju, obranu i šut kao ova ekipa. Protiv Rige nisu upisali previše dominantu pobjedu jer šutevi baš nisu ni ulazili, ali danas očekujemo malo drugačiju sliku.
 


 
 
DU Rusiju im danas u goste stiže Venezija. Na papiru, ali i po rezultatima u zadnje vrijeme (poglavito mislim da kvalifikacije za nastup u Euroligi), Venezija izgleda jako dobro.No, za razliku od tih kvalifikacije, nema najkontantnije igračice i vladarice reketa Sandride Grude koja je  navodno otišla. Nema još službene potvrde, ali je nema zadnjih nekoliko utakmica, a nigdje ni slova o ozljedi.
 
Venzia je solidan tim, protiv kojeg je nezgodno igrati, ali nemaju pregršt igračica u rosteru s poenima u rukama. Dok im nije došla Thornton, nisu imali igračicu koja može vezati 2-3 trice u meču. Obrana im je jako dobra, ali napad jednostavno ne prati. I ovo štu su dobijali, izuzev zadnjeg kola, sve su pobjeđivali s nekih 65 ili 68 poena, što nikako nije dovoljno za pokriti HC protiv ekipe kao što UMMC.

Mislim da je linija za HC postavljena prilično nisko.

Za 5 unita uloga prognoza portala TOP KLADIONICA je pobjeda domaćih od 17 ili više poena razlike.
TIP DANA: UMMC -16.5  @ 1.83  BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA