Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza UNICAJA - BUDUĆNOST 14.10.2020.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
Na početku ove sezone budćnost poovo igra odličan basket kao što je ot bio slučaj u onoj sezoni prije dvije godine kada su uzeli ABA ligu. Upravo zato smo odlučili danas analizirati meč s Unicajom u Malagi jer jednsotavno kvota koja je u ovom ttenutku postavljena na Budućnost nije realna i treba iskorsititi makar kontrahendikep.

Dvije sezone nakon tog odličnog nastupa u ABA ligi podgoričani su malo zastranili, trošilo se na sve strane, uglavnom na jako dobre ali bezkarakterne igrače i to se više manje pokazalo kao promašaj. Danas se situacija okrenula, vratili su se svojim momcima koji ginu za klub, tako da sada „kolo vode“ Ilić, Ivanović, Popvić i Šehović, dok ostali tu samo daju extra kvalitet.
Uprava Budućnsoti je u ovom prijelaznom roku ubola strašno dobro sa Reedom, tip je zvijer na ovom levelu i siguran sam da će ga za iduću sezonu preoteti neki od jačih Euroligaša, lakoća s kojom se otvara u prostoru nakon što napravi blok je strašan,a  svaku priliku koju ima jednsotavno zakucava, s igračem na ruci, preko udarca i slično.

Unicaja je loša ove godine, korona kriza je uzela danak na proračunu i to se vidi u rsoteru pogotovo sada kada su Fernandez i Milosavljević van stroja zbog ozljeda. Neka vas ne zavara ona pobejda ovog vikenda na gostovanju kod stašno jake Valencie, domaći su još bili pod utjecajem snažne pobjede protiv Reala i jednsotavno ništa im nije išlo. Imali su xy prilika za slominit utakmicu u trećoj četvrtini kod plus 9, lopta nije htjela u koš, radili su se loši turnoveri i eto, Unicaja je  ni kriva ni dužna uzela pobjedu.


Danas sam siguran da će ovo biti izjednačen meč. Unicaja igra u prilično kratkoj rotaciji, a igraju stalno ritam od dvije utakmice tjedno, te bi se moglo vidjeti malo naznaka umora. Nadalje, njih ovo natjecanje ne zanima kao prošli godina kada su se trudili izaći u EL jer jednostavno nemaju novca za igra Euroligu u ovome trenutku.

Mislim da će Budućnost gristi nakon nevjerojatne pobjede u Beogradu te da hendikep ne bi trebao doći u pitanje.

Budućnost pokriva hendikep, to je tip dana portala TOP KLADIONICA za 5 unita uloga.TIP DANA: BUDUĆNOST +7.5 @ 1.90 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA