Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza UNICS - BRESCIA 06.11.2019.

KLIKNI NA JEDINI BET365 BONUS LINK KOJI RADI U HRVATSKOJ!!!

U prvom kolu ovogodišnjeg izdanja Eurokupa, Brescia je nanijela jedni poraz za koji Unics zna ove godine u tom natjecanju. Gosti su došli nespremni, solidna obrana Brescie i jako dobar šut za tri poena us ih doslovno razbili. Imao je UNICS svoje šanse, ali kada je bilo najpotrebnije, lopta jednostavno nije htjela u koš ili bi napravili turnover iz ničega, svojom pogreškom, a ne pritiskom obrane.

Danas se ova dva tima nalaze u skorz drugačijem raspoloženju. Unics se uigrao bez Henrya i Ndoura koji su lani nosili ovaj tim, i ponovo su jako moćni u obrani, dok u napadu rješavaju sve situacije koje trebaju, uz naravno, faktor x, a to je za Unics vanjski šut koji je jako dobar ove godine.

Brescia je samo solidna ekipa, ništa više, nemaju extra klasu u rosteru koja bi ih u ovakvim utakmicama povela do tijesne završnice. A i gledano historijski, talijanski klubovi jako loše prolaze na gostovanjima u eurpskim kupovima u zadnjih 10 godina, kao da se samo orjentiraju na domaći teren, tako smo u zadnje vrijeme imali priliku vidjeti poraze Venezije u Ukrajini, Reggio Emilie u Rumunjskoj i slično.

KLIKNI NA JEDINI BET365 LINK KOJI RADI U HRVATSKOJOčekujem da će Unics pod vodstvom svog dinamičnog dua, McColluma i Smitha, od starta krenuti dosta jako te da ovdje neće biti nikakvih problema. Brescia s ovim rosterom nema ovdje što za tražiti. Tyler Cane i Kenneth Horton mogu biti efikasni po Italiji gdje se igra dosta induvidualno i na veliki broj poena, ali u Eurokupu, kada im je s druge Strane Mantzaris, Morgan i Tyus, tu nemaju što tražiti.

Jedini minus mi je to što Eric McCollum, mlađi brat onoga McColluma iz Portlanda, kod Unicsa vrlo često zna privatizirati utakmice i napraviti nepotrebne napete situacije pri kraju svojim glupim potezima. Kako se nije proslavio u duelu s Khimkijem gdje ga je Shved probijao gotovo u svakom napadu kako je htio, mislim da će danas za „kaznu“ provesti malo više vremena na klupi, što je u konačnici jako dobro za naš par, jer iako je McCollum jedan od najboljih čistih Scorrera u Europi, mirna ruka i skolonost razigravanju koju imaju Smith i Morgan je ipak potrebnija u ovakvim mečevima.

Za 5 unita Uloga pobjeda Unicsa u Hendikepu je tip dana,a najbolju kvotu pronađite kod našeg partnera, najbolje online kladionice, BET365.

BET365 KLADIONICA ČASTI, REGISTRIRAJTE SE PREKO NAŠEG LINKA I OSVOJITE POSEBNE POGODNOSTI!!!

TIP DANA: UNICS -8 @ 1.90 BET365 KLADIONICA


KLIKNI NA JEDINI BET365 BONUS LINK KOJI RADI U HRVATSKOJ!!!