Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza VENEZIA - CLUJ 24.01.2023.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
U sklopu košarkaškog Eurokupu, košarkaši Venezie na svome parketu večeras dočekuju ekipu Cluja.

Prilično neočekivanom pobjedom protiv Cedevite u Ljubljani u prošlom kolu, Cluj je došao do 8. pozicije koja je posljednje mejsto koje vodi u doigravanje u Eurokupu. Složio je Cluj prilično dobru i skupu ekipu za ovu godinu, tako da im je ta 8. pozicija nekako minimum njihovih očekivanja za ovu sezonu.

Cluj ne igra lošu košarku, jako punu trče u leđa i na svim pozicijama izuzev petice imaju jako dobre šutere. Sada kada su dodali Nemanju Gordića na pleju da im donese iskustvo i mirnoću mislim da su barem 20% opasniji za jake ekipe nego što su bili ranije.
Venezija je također za ovu sezonu složila opak roster.

Iskoristili su dobro poznatu situaciju u Rusiji i doveli Alerika Freemana iz CSKA, a Marco Spissu je stigao iz Unicsa našeg Velimira Persasovića. Uz njih, stigli su jako dobri Granger iz Baskonije, Wills iz Joventuta i naravno, dva talijanska reprezetativca, Moraschini i Tessitori, iz Milana i Virtusa.
 


Povremeno, ekipa Venezije se još u vijek muči u napadu, ali generalno, imaju napadačko defenzivni stroj koji je jako teško pobjediti. U ovom trenutku se nalaze u jako lošoj seriji, vezali su tri poraza i mislim da je vrijeme da izađu iz lošeg rapsoloženja što prije.
Cluj im u tom naumu dolazi u idealno vrijeme. Dovoljno su jaka ekipa da ih drže na 100% cijelo vrijeme, dok s druge strane, imaju velike crne rupe u svojoj igri koje će ostaviti jako puno prostora ekipi Venezije za igru u napadu i pravljenje razlike.

Za mene večeras nema nikakve dvojbe. Venezija pobjeđuje i približava se prednosti domaćeg terena u sljedećem dijelu natjecanja.

Za 10 unita uloga pobjeda Venezie od 8 ili više koševa razlike je tip dana portala TOP KLADIONICA.
 
 

TIP DANA: VENEZIA -7.5 @ 1.90 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA