Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza VENEZIA - PROMITHEAS 28.01.2020.

KLIKNI NA JEDINI BET365 BONUS LINK KOJI RADI U HRVATSKOJ!!!

Teško izborenom pobjedom u prošlom kolu, Venezija je prestigla Promitheas u borbi za doigravanje Eurokupa. Venecijanci su cijeli meč vodili velikim razlikama, 2 minute do kraja treće četvrtine su imali i plus 16, ali se Promitheas vratio u igru, da bi na kraju imali čak i šut za pobjedu. Nije taj povratak uzrok nagle dobre igre Grka, već samo nastavak problema koji se Veneziji događa čitavu sezonu.

Naime, talijanski tim na  domaćem terenu, tko god bio s druge strane, cijeli meč kontrolira igru u oba pravca i redovno pobjeđuju. U domaćoj ligi im je jedini poraz zadao veliki Milano, a i to je bio poraz od pola koša. No, s druge strane, na strani redovno krenu dobro, pa im se onda sredinom drugog dijela dogodi kompeltan blackout u kojem ne mogu pronaći koš u serijama po 3-4 minute, i tako po nekoliko puta u jednoj utakmici, što na ovoj razini nitko ne prašta.

KLIKNI NA JEDINI BET365 LINK KOJI RADI U HRVATSKOJPromitheas je ovu sezonu odlučio iskorstiti izostanak Olympiacosa iz prve grčke lige, pa su uložili veliki novac da bi se potukli za drugo mjesto. Moglo je to biti i bolje, ali ultra glupi porazi od Larsie i Rodosa su ih koštali, tako da su sada čvrsto za drugom mjestu s 2 pobjede zaostatka nad Aekom. Prvo mjesto nitko ne može taknuti, tu je ipak Panathinaikos.

Veliki plus za domaće je rješenje njihovih svih ofenzivnih problema. Klub je odlučio, na već odličnu bazu igrača, dodati i one – man – offense Andrew Goudenlocka kojemu je ovo idealan level da dominira na način na koji on jedino zna, ne kao igrač u sistemu, nego kao prva violina solidne momčadi. To je njegov Sweet Spot i ne sumnjam da će ovdje uspjeti.

Promitheas je ipak ekipa koja je strašno vezana za domaći teren, kao i Venezia, a kako su sada jedni gosti, a drugi domaćini, veliku prednost ipak dajem Talijanima.

Za 5 unita uloga, pobjeda Venezie u hendikepu je tip dana.


BET365 KLADIONICA ČASTI, REGISTRIRAJTE SE PREKO NAŠEG LINKA I OSVOJITE POSEBNE POGODNOSTI!!!

TIP DANA: VENEZIA -6 @ 1.90 BET365 KLADIONICA


KLIKNI NA JEDINI BET365 BONUS LINK KOJI RADI U HRVATSKOJ!!!