Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt

Besplatna dnevna prognoza VENEZIA - VIRTUS BOLOGNA 10.10.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!Za sada, Virtus Bologna djeluje nezaustavljivo u Italiji. U superkupu su pregazili Milano, da bi u istom tonu nastavili u dva sljedeća meča kada su prilično lagano slavili protiv Trenta i Varesea.

Danas im predstoji prvi pravi ispit u regularnoj sezoni, uvijek teško gostovanje kod Venezie. Venezia ima malo drugačiju politiku nego većina košarkaških klubova u Europi. Ono ne grade nove momčadi svako ljeto već stvaraju oko onoga što imaju. Ako ih igrač zadovolji, on ostaje tu i po nekoliko sezona. Daye, Bramos, Watt, Stone, sve su to amerikanci koji su ovdje već više od dvije sezone. Upravo je to uigranost i oslanjanje na košarkaške koji imaju sjajne košarkaške osnove i vic u igri omogućila Veneziji da uvijek bude pri vrhu i uvijek noćna mora najboljim ekipama.

Ove godine su se pojačali ponovo s pravim igračima. Doveden je Brooks iz Milana koji bi trebao učvrstiti igru u obrani, Sanders iz Trenta koji daje dodatnu šutersku opcije, a meni najzanimljivije pojačanje je Charalampopulos iz Olympiacosa. Dečko je pravo old-school krilo s pregšrt trikova u rukavu i milana ga je gledati iako nije ateltski nadaren.
 


 
 
S druge strane, Virtus se rješio gotovo kompeltnog rostera. Otišli su bivši nositelji Hunter, Gamble, Marković i Ricci, ali pojačanja koja su dovedena su ipak na razini više. Stigao je Jaiteh pod koš, kao i Jordan Bell koji još nije spreman za igru.Uspjeli su zadržati Teodosića, Bellinelija, Weemsa, Pajolu što je bio velik i težak posao.

Na bekovima su doveli još i Manniona (kojeg još uvijek nema), Alexandera iz Oklahome, Cordiniera iz Nanterrea i Ruzziera iz Varesea. Ovo je bombastično dobra ekipa u ovom trenutku, ali najveći iskorak koji su napravili je dolazak Scariola na klupu umjesto limitiranog Đorđevića.

Venezia je jaka ekipa, ali ovdje ipak dajem veliku prenost gostima. Virtus je ponajbolja ekipa u Europi, Eurokup još nije počeo, odmorni su i mislim da ovo uzimaju bez ikakvih problema.

Za 10 unita uloga pobjeda Virtusa je tip dana portala TOP KLADIONICA.

TIP DANA: POBJEDA VIRTUS BOLOGNA @ 1.66  BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA