Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza ZARAGOZA - ANDORRA 10.05.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
U odlučujućem meču za ostanak u ACB, prvoj španjolskoj košarkaškoj ligi, danas se sastaju ekipe Zaragoze i Andorre.

U ovome trenutku, Andorra je na mjestu koje vodi u niži rang, dok ej Zaragoza za dvije pozicije više, s jednom pobjedom više na svome kontu. Praktički, pobjedom danas, Zaragoza osigurava nastavak natjecanja u višem rangu jer u ovome trenutku, osim što ima pobjedu više od Andorre, ima i pozitivan omjer s Andorrom u međusobnis susretima, već su ih pobjedili 9 razlike na startu sezone na gostovanju, tako da bi ova pobjeda trebala biti i više nego dovoljna.

Andorra je prilična enigma. Dok su u Španjolskoj an pragu ispadanja, u Eurokupu su odigrali sjaju sezonu i samo ih je poraz od Burse u polufinalu spriječio da idu u finale drugog po snazi europskog natjecanja u košarci. No, energiju koju imaju u Eurokupu, nikako ne uspjevaju prenijeti na domaće prvenstvo.

 
 

 
Za razliku od Burgosa koji je u svoje redove doveo Jerrela Eddie, Nkoka i Clemmonsa za završetak sezone i Zaragoze koja je last minute potpisala Killpatricka, Andorra se za završnicu sezone oslanja na ono što ih je i dovelo u ovu poziciju, a to nikako nije dobro u ovoj situaciji.
Po navodima iz Zaragoze, dvorana će biti puna, a Zaragoza je poznata kao jako vruć domaći teren. Pred svojom publikom uvijek daju više, na ovome terenu su ove godine padali i Baskonia i Valencia, tako da vjerujem da će pred gromoglasnim hukom tribina uspjeti osigurati ostanak u ACB ligi.

Andorra će ipak morati sreću tražiti u zadnjem kolu, i nadati se naravno da Burgos neće uspjeti napraviti extra rezultat kod Valencie danas.

Za 10 unita uloga pobjeda domaćih je tip dana portala TOP KLADIONICA.


TIP DANA:  POBJEDA ZARAGOZA @ 1.70 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA