Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza ZENIT - MILANO 19.11.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!Porazom od UNICSA u prošlom kolu Milano je ispustio primat u Euroligi, pretekli su ih i Barcelona i Real, te se sada nalaze na trećem mjestu.

Ettore Messina je napravio strašan posao unazad dvije godine u Milanu. Od jedne luzerske ekipe dobrom selekcijom igrača stvorio je defenzivan stroj koji može zaključati bilo koju obranu u Europi. Milano je pun igrača koji mogu igrati u oba smjera, a svi su prilično disciplinirani. Unics ih je pobjedio monstruoznom obranom, a nisam siguran da Zenit može ponoviti takvo što.

Ekipa Zenita, kao i više manje sve ekipe Xavi Pasucala igra košarku baziranu na jako pokretljivoj i čvrstoj obrani, kombiniranoj s puno protoka lopte u napadu. Upravo tako Zenit lomi svoje protivnike. Visoki postotak šuta za tri poena izvlači obranu van reketa, tako da Gaudaitis ima dosta prostora za „raditi“ u postu. No, kada vanjski šut stane, Zenit se vrlo brzo nađe u problemima.

Do sada je to najbolje pokazala Baskonija, koja ih je odlično uštopala u prvom poluvremenu utakmice u St. Petersbourgu. No, Baskonija je na kraju pregažena jer njihov napad je na razini kadetskog, ali su u obrani pokazali način kako igrati sa Zenitom.


 
Messina na rasplaganju ima kompletan roster. Ako ćemo gledati samo po imenima, Milano je značajno bolja ekipa. Imati Mellia, Datomea, Hinesa, Rodrigueza, Danielsa, Shiedsa i Mitroglu je veliki luksuz. Naravno, nedostajati će im Delaney koji je ponekad faktor X ove ekipe, ali generalno, Milano ima svo moguće oruđe za pobjedu u ovom meču danas.

Zenit je opako dobra ekipa, pogotvo doma, ali mislim da će ih obrana Milana ugušiti. I Baron i Framkamp su odlični igrači, ali nisu fizički dorasli ovom izazovu. Po meni osobno, Milano je favorit u ovom meču, nikako underdog i sukladno tome moram postaviti svoju okladu.

Za 5 unita uloga pobjeda Milana na ovom teškom gostovanju u Rusiji je tip dana portala TOP KLADIONICA.

 

TIP DANA: POBJEDA MILANO @ 2.00 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA