Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza : Zhejiang Guangsha - Liaoning 15.04.2018 13:35

 
U današnjem vremenu, kada su svima dostupne informacije, a kladionice su uvijek korak ispred, jedini način za dugoročni profit su SINGLE oklade. I to ne bilo kakve, već dobro analizirane, dugo isčekivane, pravovremeno odigrane, SINGLE oklade. Da ne bi propustili uplatiti niti jedan naš par, priključite se na našu MAIL listu i uvijek pravovremeno primite naš savijet direktno na vašu mail adresu. Ovo je najblji besplatni portal na našem jeziku, ne propustite iskoristiti informacije koje imamo u pravi trenutak. Kvote vrlo brzo padaju, ne dopustite da se to i vama dogodi, maksimizirajte svoj profit i ostvarite najveći mogući povrat na vaš uloženi novac.

Ulog je uvijek iskazan u unitima, na našem portalu je 1 unit = 10 eura, dok vama savjetujemo da 1 unit nikad ne prijeđe razinu od 0.5% vaše ukupne kladioničarske banke)
 
 
 
Zhejiang Guangsha - Liaoning
15.04.2018 13:35

BET365 kvote: 1.68 2.15
Bet at Home kvote: 1.65 2.03


Za početak, molimo vas da se upišete na našu MAIL listu iz dva jednostavna razloga. 

 
1. Interes za ovaj portal je jako velik i želimo da uvijek imate pravovremenu informaciju prije nego što kvote padnu
2. Iako će ovaj portal uvijek biti besplatan, u dogledno vrijeme mislimo otvoriti poseban direktorij analiza samo za MAIL SUBSCRIBERE koji će onda imati više tipova na uvid i naravno, bolje i brže informacije

Svakodnevno smo tu, donosimo vam najbolje besplatne online prognoze, podržite nas i uključite se.


 
Prvotni plan za dnaašnju analizu je bio meč Cedevite i Cibone u Draženovom domu danas s poečtkom u 17.00, no dok sam pisao analizu granica je skočila za nevjerojatnih 6 poena i sada je na -12.5 na Cedevitinu stranu, što je dosta, ali ipak value, pa ovim kratkim putem svima savjetujem da je to igriva granica i da bi se Cedevita trebala proštetati korz ovaj meč s obzirom da Ciboni nedostaje pola ekip euključujući i najboljeg igrača, Marka Tomasa.

No, prvi današnji par je ipak meč finala kineske košarkaške lige u kojem se sastaju Zheijang Guangsha i Liaoning. Ta dva tima su pokazala najviše ove godine, i iako sam ja očekivao da će Blatche i Adams u dresu Xinjianga doći daleko, to se nije dogodilo, pa je ovo ipak finale.

Današnji domaćin je nakon regularnog dijela bio najbolja ekipa ige, a u polufinalu su izbacili Shangdong Ty Lawsona i Dontejasa Montiejunasa koji su mnogi vidjeli kao favorita u toj seriji. No, ja osobno nisam jer realno, Courtney Fourtson je igrač koji pokazuje najbolje partije u kontinuitetu u ovoj ligi ove godine dok je Bourussis grčka legenda koja kao da je rođena za utakmice doigravanja.

Opet, u ovom finalu, bez obzira na prednost domaćeg terena, Guangsha nije favorit. Liaoning igra dosta dobro što su i pokazali u ovom doigravanju. Ni međusobni skor nije na strani današnje domaćina, igrali su ove godine 4 puta i 3 od ta 4 puta slavio je današnji gost, uglavnom s dobrom razlikom.

No, ja i dalje vjerujem u Zheijang. Istina je da Liaoning ima dosta bolje domaće igrače ali nekako, Bourussis i Fourtson po mom mišljenju mogu ovdje slaviti bez ikakvih problema.

Prvo, taj pick nitko ovdje ne može zaustaviti, a pogotovo ne Brandon Bass. Brandon je odigrao svoju najbolju košarku 2012. godine u dresu Bostona kada je bio rezerva Garnettu i kada je nemilosrdno trpao taj svoj šut s poludistance. Napadački je jako jako dobar za ovaj nivo, ali obrana kod njega apsolutno ne postoji, nema je niti u tragovima.

Posebna priča dana će biti duel Fourtson – Hudson. Svi naravno zante Lester Hudsona, igrač akoji cijelu karijeru provodi na realciji Kina – NBA, a ovdje je među boljim igračima već godinama. Omaleni plej širokog trupa ima odličan šut, a ono što ga izdvaja od ostalih je taj prodor u kojem se zagradi jakim gornjim dijelom tijela i tako dominira u reketu.

On nam je najveća opasnost za danas jer ga ni Forutson ni Bourussis ne mogu zaustaviti ni pod razno i sigurno će utrpati svoju porciju poena.

Rotacija domaćih igrača je nešto sitno bilja kod gostiju, no Han će sa svojih 150 kilograma imati veliki problem s praćenjem ritma ove utakmice i mislim da bi mogao vrlo rano izletiti zbog faula. Bez njega, u reketu nemaju igrača osim bassa koji može pokupiti skok i tu leži najveća šansa za domaćine, da izdominiraju u skoku i imaju mnošto drugih napada.

Ovaj tip je daleko od zicera, ali mislim da pobjeda domaćih ne vrijedi više od 1.60, stoga mi je ovo dobar value, pa potrošiti 2 unita na to, bez obzira na rezultat, nije nikakav probem.

NAŠ PICK:  Pobjeda Zheijang Guangsha   (okladu možete pronaći kod našeg partnera BWIN po 1.72 kvoti)
ULOG: 2/10 Unita (1 unit = 10 eura)


 
Single DANA:

NAŠ PICK:  Pobjeda Zheijang Guangsha   (okladu možete pronaći kod našeg partnera BWIN po 1.72 kvoti)

UKUPNO: 1.72
Ulog 2 unita (20 eura) - Dobitak 34.40 euraUplati dobitan listić tu https://sports.bwin.com 


 
 


Pogledajte i ostale bonuse kladionica u našoj ponudi
KLIKNI I PRONAĐI SVOJ BESPLATNI BONUS!

Provjerite i ostalu ponudu za  NEDJELJU!