Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna prognoza DINAMO ZAGREB - ATALANTA 18.09.2019.U ovome meču Dinamo stvarno ima jako puno toga za reći. Kladionice su postavile Atlantu kao favoirta za ovaj susret ali to je po meni dosta promašeno iz vise razloga. Najbolji igrač na terenu igra za Dinamo, a riječ je naravno o Dani Olmu koji je u reprezentativnoj stanci opet briljirao u dresu mlade španjolske izabrane vrste. Naravno, to što Dinamo ima najboljeg igrača na terenu ne mora značiti puno, ali isto tako, mislim da trener Bjelica ima autoritet nad ovom momčadi I zna kkao izvući najbolj iz svojih dečkiju.

U zadnjih 12 mjeseci Maksimir opet podržava dynamo, atmosfera je ravna onon poljudskoj I cijeli grad živi za ovaj susret. Atlanta je strašna ekipa, lani su završili treći u Italiji kada su im svi prognozirali borbu za ostanak u ligi. Imaju atomski napad u punom smislu te riječi, mogu zabiti koliko god želiš golova, ali obran aim je rak rana.

Obrana nije ni filozofija trenera Atalante koji sve karte gura u napad igrajući s tri spice pod geslom “ ne može obrana toliko primiti koliko napad može zabiti”. Takav bi im se stav nmogao lako obiti o glavu u ovom duelu jer Dinamo ima jako dobar defenzivni blok I Ademija kao korektora u sredini koji može zatvoriti jako puno toga.

Naravno, očekujem dosta I od Petkovića koji je navikao na talijanski stil nogometa I zna što prolazi kod braniča u Italiji. Dečko igra nogomet života I treba ga podržati maksimalno moguće jer je u stanju jednim potezom rješiti utakmicu u sekundi.
Osobno mislim da je ova kvota pretjerana I da imamo ogroman value na ovoj utakmici za tip 1x. Dinamo po meni ovaj duel sigurno neće izgubiti, a ni pobjeda večeras nije toliko daleko kako ova kvota koju imamo sugerira.

Zato, ispratite najbolji tip I uplatite 1x kod našeg partnera BET365 Kladionice. BET365 kladionica je najbolja na tržištu u ovom trenutku s najširom mogućnom ponudom LIVE događaja, kapitalizirajte na tome što je prije moguće.

TIP DANA: Pobjeda Dinamo ili neodlučen ishod