Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatne NBA prognoze za 10.03.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Chicago - Houston 02.00
BET365 kvote: 3.30 1.35
Bet at Home kvote: 3.20 1.37

Chicago je stvarno imao nesreće ove godine, mislim da će večeras biti prvi put u sezoni da igraju s kompletnim rosterom. No, puno veći problem od samih ozljeda, bila je nekompatabilnost rostera. Dakle, tri startna beka, a niti jedan ne šutira tricu više od 25%. Rondo, Wade i Butler su odlični igrači, ali i nevjerojatno ciglari koji jednostavno nisu kompatibilni za igru u isto vrijeme, za istu momčad. Houston je brz tim, kidaju sve moguće rekorde u tricama, pokušanim i zabijenim, Harden igra kao MVP i teško su pobjedivi od ekipe koja nema barem 3 konstantne opcije za zabijanje. Doveli su Sweet Lou Williamsa i to je ono što im je falilo, neko s klupe, uz Gordona, da radi dobar posao. Večeras im je roster kompletan i ne bi trebali imati problema s ipak, dosta slabijim, Chicagom. Inače, kada utakmicu prenosti TNT (četvrtkom/utorkom) ili neka od nacionalnih televizija, Rondo je na prosjeku od 20+ poena, a Chicago u seriji 17-0 na domaćem terenu i to su trenutci kada se treba paziti ove ekipe. Sreća, taj dan nije danas.

NAŠ PICK: Pobjeda Houstona s 7 ili više koševa razlike  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.90 kvoti)

Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Regatas - Quimsa 01.30
BET365 kvote: 1.34 3.15
Bet at Home kvote: 1.30 3.04

Nakon nekoliko poraza, Regatas se vratio u pobjednički niz i igraju dosta dobro. Danas im se vraća Espinoza, odličan krilni centar, koji dosta pridoonosi u napadu na postavljenu obranu. Uz njige, postoji mogućnost da Debitira Kejuan Johnson. novi igrač doveden s Kosova, ali super igrač za ovu ligu. Dobio je trovanje hranom na dan kada je trebao debitirati, prošlo kolo, i kako je izgubio na kilaži, upitno je hoće li večeras zaigrati. Quimsa ima problema s igranjem na postavljenu obranu kao i više manje sve ekipe kojima je primarni razigravač Hopson, stvarno neviđeni ball hog. Regatas će se truditi igrati svoj stil usporenije igre, izbaciti Quimsu iz ritma i na kraju slaviti s oko 10 razlike.

NAŠ PICK: Pobjeda Regatasa s 7 ili više koševa razlike (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.83 kvoti)
.

Provjerite i ostalu ponudu za Cetvrtak!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!