Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatni NBA tipovi za 07.03.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Mogi - Brasilia 
BET365 kvote: 1.57 2.25
Bet at Home kvote: 1.54 2.23

Dvoboj drugoplasirane i trećeplasirane ekipe u brazilskoj ligi. Brasilia svoj uspjeh ostvaruje uglavnom doma, a vani dobiva samo slabije protivnike, što govori i njihov rekord na strani, od 4 poraza i 5 pobjeda. Za top ekipu, to sigurno nije pohvalno, kada s uzme u obzir kolika je razlika između TOP5 ekipa u ligi i svih ostalih. Mogi je solidan, dobar defenzivan tim, s kakvim Brasilia ima problema. Brasilia igra najbrži basket u Brazilu i tim ritmom redovno razbijaju slabije protivnike, no kada im se suprotstavi neko iz gornjeg doma, imaju tendenciju da sve te silne lopte koji izbace, nekako ne uđu. Mogi predvodi Shamell Stalworth, vječna ikona Zadra i genijalan igrač, koji s blizu 40. postiže i dalje 20 poena kome hoće i upravo je on taj faktor koji nas gura u ovu okladu. Kada se lomi, svaka lopta je njegova, a vrlo često i koš.

NAŠ PICK: Pobjeda Mogia (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.57 kvoti)

Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod BET365 kladionice. Sljedite BONUS klikom na link

 

Oklahoma - Portland 02.00
BET365 kvote: 1.38 3.15
Bet at Home kvote: 1.37 3.05

Svako ko imali prati i razumije košarku, zna da ovo što radi Westbrook ove sezone nije normalno i da nije Hardena, koji je također anomalija, vjerojatno bi bio jednoglasni MVP. Dečko je prva, druga i treća opciaj u napadu Oklahome, okružen je mediokritetima, ali iz noću u noć potvrđuje svoju klasu. Vrlo malo mu nedostaje do TD prosjeka za sezonu. Danas se u roster domaćina vraćaju Abrines i Oladipo, tako da će malo rasteretiti glavnu vedetu. Portland neće imati dostupne Davisa i Turnera, dok je očekivano da će Crabbe igrati. Portland jednostavno ne igra košarku koja ima šanse u srazu s Oklahomom. Turbobekovi rijetko dobivaju utakmice protiv backcourt dua Westbrook - Oladipo, pitajte samo Isiaha Tomasa. Ono što Portland igra u defenzivi ne znamo kako opisati, šetnja do reketa i napad na obruč su mogući u svakom trenutku, a Westbrook to radi najbolje u ligi. Mogao bi lako i na 40 + dok je za očekivati da će se Kanter i Adams nazakucavati, preslaba je strana pomoći kod Portlanda.

NAŠ PICK: Pobjeda Oklahome (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365 po 1.37 kvoti)
.

Provjerite i ostalu ponudu za Nedjelju!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!