Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatni NBA tipovi za 19.03.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Toronto - Indiana 23.00
BET365 kvote: 1.64 2.35
Bet at Home kvote: 1.64 2.21

Stvarno ne vidim zašto je kvota na Indi ovako niska, po meni, Toronto nikako ne bi trebao biti plaćen više od 1.40. Indy je krenula igrati dobro, ali to je ekipa kojoj niti malo ne vjerujem. Komarac Teague će imati dosta problema s svojim braničima danas, dok Carrol, oporavljeni Carrol, može zadati dosta problema i dobrano usporiti Georgea. Toronto je strašno jak na domaćem terenu i bez obzira na izostanak Lowrya, ovo mi se čini kao lagana domaća pobjeda.

NAŠ PICK: Pobjeda Toronta (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.64 kvoti)

Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

New Orleans - Minnessota 23.00
BET365 kvote: 1.62 2.40
Bet at Home kvote: 1.59 2.31

Minnesota je prilično precjenjena u ovome duelu po mom mišljenju. Razlog leži u tome što Pelikani nemaju dobru vanjsku liniju, no nekako, ipak svi igraju dobro i šutiraju odlično, pogotovo na domaćem terenu. Minny svoje poene dobija pretežito kroz igru Wiggins-Towns, a ovaj potonji će imati jako puno problema danas s postizanjem poena. Naime, Pelsi imaju najbolju unutarnju liniju u ligi, Davis-Cousins, a Towns ipak još nije (a i po mom mišljenju nikad neće biti) ta klasa da opetovano zabija poene protiv tako kvalitetnih braniča. Budu li Pelsi šutirali tricu barem 30%, neće biti prevlikih problema, Cousins i Davis ce isporučiti svojih kombinirano 50-60 i eto. Domaći nemaju izostanaka dok je kod kostiju, uz već dugo ozljeđnog Lavina danas (a možda i do kraja sezone) out Nemanja Bjelica. Možda se to ne čini kao vleiki izostanak, ali upravo je Bjelica taj koji ih često drži "iznad vode" na gostovanjima. 

NAŠ PICK: Pobjeda New Orleansa (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.62 kvoti)


Provjerite i ostalu ponudu za Nedjelju!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!