Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatni tipovi 01.05.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Alba Berlin - Ludwigsburg 15.30
BET365 kvote: 1.86 1.95
Bet at Home kvote: 1.83 1.88

Definitivno jako velika kvota na domacina. u slucajnu pobjede Albi se u zivotu nece vjerojatno nista mnogo promjeniti, gotovo pa sigurno idu na Bayer no u slucaju poraza ostaje mala sansa da padnu mjesto nize i odu na Bamberg, sigurno gori protivnik. Ludwig je siguran u doigravanju i nekako mi se cini da zele uci s 8. pozicije, pogotov iz razloga sto je ULM prvi, te bi tako izbjegli nominalno bolje ekipe, Bayern i Brose. Ulm prikazje najbolju kosarku ove godine, ali sigurno je da su pobjediviji nego dva gore navedena tima. Ocekujem jednu revijalnu utakmicu gostiju s prilikom za igrace koji nisu igrali toliko puno, i naravno, laganu pobjedu domacina kojima ova utakmica znaci dosta vise. Nema Gagija Milosavljevica, to je hendikep no preveliku prednost pod kosem ima Alba da bi ovdje bilo stresa.
 
NAŠ PICK: Pobjeda Alba (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.86 kvoti)
Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Budyinvelnik - Khimki 14.00
BET365 kvote: 1.43 2.70
Bet at Home kvote: 1.42 2.68

Tko je gledao Khimki ove godine u europskim natjecanjima, moga je vidjeti da igra ove ekipe iskljucivo ovisi o dva igraca, Petrovu koji je mlad, slabo pokretan ali jak ko bik, centar s mekom rukom i naravno, Smithu koji igra cijelo vrijeme i od kojeg sve pocinje i s kime sve zavrsava. Kada bi se u Europi kao i u NBA pratio usage rate, onda bi Smith imao negdje oko 60%. Pojacali su se prije par mjeseci s dobrom americkom cetrkom Loveom, no mislim da to nece biti dovoljno za skiniti Budinvelnik na gostovanju. Domacin se opremio ergelom Amera koji imaju lovacku dozvolu i zabijaju, imaju dobru obranu tako d amogu rotirati na Smithu i danas bi trebali izjednaciti ovu seriju.

NAŠ PICK: Pobjeda Budinvelnik  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.43 kvoti)

 


Provjerite i ostalu ponudu za Ponedjeljak!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!