Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatni tipovi 06.05.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Vilpas - Kataja 16.00
BET365 kvote: 1.83 1.83
Bet at Home kvote: 1.83 1.81

Kataja je vjerojatno najbolji tim koji trenutno igra kosarku u FInskoj, no kako sam vec i pisao, Vilpas ima svoje adute za ovu utrku. Nema veze sto su izgubili prve dvije, prva je bila totalno pucanje u vlasitu nogu, 8 minut od kraja su vodili 12 razlike, a zadnje 3 ipo minute nisu postigli niti jedan kos i na kraju izgubili samo 1 razlike kosem u posljednjoj sekundi. I dalje tvrdim da jaka unutarnja linija Vilpasa moze donjeti prevagu u ovoj utakmici. U prvoj ih nije isao sut i nisu mogli nista napraviti, samo su 75 zabili sto je malo iz perspektive finske lige, no obran je bila na mjestu. Namjerno ne spominjem utakmicu od prije 3 dana na gostujucem terenu i visoki poraz, ne zato sto mi ne ide u prilog vec zato sto su predstave na domacem i gostujucem terenu svih ekipa u ovoj ligi razlika nebo i zemlja. Vjerujem da Vilpas uz malo bolji sut ovo danas savladava bez vecih problema i vraca se u seriju.
 
NAŠ PICK: Pobjeda Vilpas (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.83 kvoti)
Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Krka - Union Olimpija 20.00
BET365 kvote: 1.62 2.20
Bet at Home kvote: 1.54 2.22

Krka je ekipa koja na domacem terenu moze pobjediti i najace rostere koje slozi Union Olimpija. Po njihovu srecu, ova Olimpija ima smao 2 ipo kosarkasa, Jeffersona koji sve vodi, Bookera koji u ovoj ligi zabija jako puno, ne na kvalitet vec na extra fizicke atribute i naravno Nikolu Jankovica, kojeg tretiram kao pola igraca, decko koji ne moze vezano pogoditi vise od jedno slobodno bacanje ne zasluzuje da se zove kompletnim kosarkasem. SIgurno je da ce unutarnja linija Olimpje napraviti dosta problema Krki koja unutra ima Lukovica i Dimeca koji ipak nisu olicenje obrane u postu, no Rebec je dovoljno kvalitetan da zagroca zivot Jeffersonu, a kada njega oduzmes iz koncepcije Uniona, Nema ni lopti za centre.

NAŠ PICK: Pobjeda Krka (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.62 kvoti)

 


Provjerite i ostalu ponudu za Subotu!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!