Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatni tipovi 29.04.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Atenas - Weber Bahia 01.30
BET365 kvote: 1.62 2.20
Bet at Home kvote: 1.62 2.08

Atenas je jako dobar tim koji igrom slucaja cijelus ezonu muci muku s ozljedama i igraju nekonstantno, kao da su juniori. PRedvodi ih legenda Eurolige Pete Mickel koji je najbolji strijelac i najbolji branic ove ekipe. Njegova ijeva ruka je opjevana po cijeloj Spanjolskoj, a to nastavlja pokazivati i ovdje ubojitim sutem i krasnim ulazima. Danas Weberu nedostaju dva startera i to oba na bekovskim pozcijama gdje su inace dosta tanki i to je razlog zasto igramo na Atenas. Nedostaju Fjellreup i Vaulet, jako bitni igraci, pogotovo ako se uzme u obzir da je ovo dosta tanak roster. Atenas ce ovo izvuci na sirinu, konacno su kompletni i svoje povjerenje stavljam u njihove ruke.
 
NAŠ PICK: Pobjeda Atenas (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.62 kvoti)
Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

San Martin - Boca Juniors 02.30
BET365 kvote: 1.16 4.50
Bet at Home kvote: 1.18 5.84

San Martin ovdje definitivno ne moze kalkulirati, moraju ici po pobjedu.  I dalje drze prvo mjesto svoje idvizije, no za petama im opasno ide Estudiantes koji je uhvatio zamah i pitanje je hoce li se zaustaviti do kraja. Boca se naravno, kako smo vec pisali, bori za ostanak u ligi no danas bodove nikako nece uzeti. Osim sto im San Martin koncepcijski ne pase zbog fizikalne igre, nedostaje im i najbolji igrac Carlos delfino. Sve te cinjenice biti ce dovoljne za uvjerljiv poraz.

NAŠ PICK: Pobjeda San Martin s 9 ilii vise razlike (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.83 kvoti)

 
Provjerite i ostalu ponudu za Subotu!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!