Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatni tipovi bez dojave za 09.04.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Jolly - Split 17.00
BET365 kvote: 1.52 2.44
Bet at Home kvote: 1.48 2.27

Vjerojatno nitko nije ocekivao ovako dobre sezone ova dva kluba, vjerojatno ni oni sami, njihovi navijaci i treneri. Dobro, Jolly je klub bez navijaca, ali ipak. Split je trenutno prvi u ligi i graju odlicnu kosarku predvodjeni Kedzom i Sirkom kao udarnim iglama i s veteranom rancicem kao igracem koji svakome moze na svoj dan staviti 30 i vise poena, bez ikakvih problema. Izuzev Kedze, unutarnja linija im je jako losa i tu ce sutra Jolly napraviti pobjedonosnu razliku. Split ce sigurno ici na glavu danas, svakako je da zele ostati na prvom mjestu, no pod Velicem, Jolly konacno, nakon ko zna koliko sezona, igra pravu kosarku i vrlo je tesko za ocekivati ista osim pobjede domaceg sastava. U prvom dijelu sezone Split je na domacem terenu slavio s 8 razlike, no danas bi treao biti slicno, samo na drugu stranu. Jolly lovi to 4. mjesto, tesko da ce ga ostvariti ali ce dati sve od sebe da ga uzmu i postanu domacini u prvom kolu doigravanja.

NAŠ PICK: Pobjeda Jolly (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.48 kvotii
Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Kiel - Flensburg 14.30
BET365 kvote: 2.45 8.00 1.85
Bet at Home kvote: 2.30 8.00 1.83

Ako ovu nedjelju iti jedna oklada ima Value, onda je to pobjeda Flensburga. Strasno je koliko su podcjenjeni s ovom kvotom. U ovom slucaju bi umjesto 1.85 trebalo biti maksimalno 1.50. Igraju Atomski rukomet, brz i s puno golova i to je igra kkvu ovaj Kiel, oslablje ozljedama, ne moze ispratiti. Igrali su 4 meca ove godine i Kiel je slavio u 2, dok je Flensburg slavio takodjer u 2 no danas je druga prica. Finale je kupa i oba tima su igraja jucer svoje polufinalne utakmice. Dok je Flensburg lagano pregazio Lowen s 10 razlike, Kiel se dosta potrosio u mecu s slabasnim Leipzigom i s ovako skracenom rotacijom uzgred ozljeda, sigurno je i umor veliki faktor. Flensburg bi trebao ponjeti tituli pobjednika kupa za ovu godinu, bolja su ekipa u ovom trenutku i ovu jurnjavu po terenu Kiel ne vjerujem da ce moci pratiti. Progoziram pobjedu od preko 3 razlike za nominalo gosta.
 
NAŠ PICK: Pobjeda Flensburg(okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.83 kvoti)
Provjerite i ostalu ponudu za Nedjelju!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!