Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatni tipovi NBA kladionica za 09.03.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Boca Juniors - La Union 01.00
BET365 kvote: 1.50 2.50
Bet at Home kvote: 1.48 2.35

Boca se svim silama bori za ostanak, to je očito. Ove godine su dosta slabi, osim Grka na centru i prestarog Gainelle na pleju, niko ne pruža konstantne partije. S strancima nisu pogodili, mislim da je njihov stranac čak i najgori u ligi. Nažalost za danjašnju utakmicu je Gainella upitan, ali trebao bi debitirati veliki Delfino, jedan od najvećih argentinskih igrača ikad i definitivno najbolji šuter kojeg je ova zemlja dala. Ovu informaciju treba ipak uzeti s rezervom, i u prošloj utakmici je bio najavljen ali nije debitirao. Komentatori su na prošloj utakmici rekli da najnovija akvizicija sigurno igra u četvrtak tako da im vjerujemo i na tome baziramo naš pick. Na sreću, La Union je također donji dom, i po mom mišljenju, čak i slabiji od Boce. Zaigra li barem jedan od dvojca Gainella - Delfino, Boca uzima ovu utakmicu s preko 10 razlike.

NAŠ PICK: Pobjeda Boce Juniorsa  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.50 kvoti)

Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Detroit - Cleveland 01.30
BET365 kvote: 2.60 1.55
Bet at Home kvote: 2.56 1.49

Iako u rosteru nema 2 jako bitna igrača, JR Smitha i Lovea, kao i novopridošlog Boguta, Cleveland je u ovom meču dosta veći favorit nego što kladionice prikazuju i kvota na njih ne bi trebala biti veća od 1.45. Istina, poznato je da detroit najbolje partije pruža protiv najboljih i da Drummond svojom skok igrom može zadati velike probleme Clevelandu, ali domaćini jednostavno imaju kroz utakmicu toliko crnih rupa po 2-3 min bez koša da se to mora iskoristiti. Cleveland je u pucačkoj formi, a kada je tako, definitivno su najjača momčad lige. Vrlo teško da će im se domaćin moći oduprijeti, jednostavno u ovaj dvoboj ulaze s nedovoljno municije.

NAŠ PICK: Pobjeda Clevelanda (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.85 kvoti)
.

Provjerite i ostalu ponudu za Cetvrtak!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!