Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatni tipovi za 09.04.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

LA Lakers - Minnesota 03.30
BET365 kvote: 2.85 1.44
Bet at Home kvote: 2.73 1.44

Lakersima je u cilju izgubiti sve utakmice do kraja, recimo da je to jedna vrsta ekstremnog tankiranja. Razlog lezi u tome da ako im pick bude u top 3, ostaje njima, ako ne, ide u Philadelphiu, to je jos dogovr od onog Bynum and Howard deal. Ni Minnesota se ne ubija od zelje da pobjedi, ali igra s kompeletnim sastavom dok je kod Lakersa pola sastava out za danasnji susret, a pitanje je koliko ce igrati ovi malo bolji koji su ostali. Vrlo smo uvjereni u pobjedu gostujuceg tima.
 
NAŠ PICK: Pobjeda Minnesota (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.44 kvoti)
Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Instituto - Ferro 02.30
BET365 kvote: 1.38 2.85
Bet at Home kvote: 1.37 2.90

Ferro je strasno pao u formi u zadnjih 5-6 kola i stvarno su neprepoznatljivi. Ne krasi ih vise brza i precizna igra s pocetka sezone kada su bili u odlicnoj seriji. I dalje su drugi u svojoj regiji aki nisu ni malo uvjerljivi. Instituto je vrlo dobar domaci tim i danas bi trebali ostvariti pobejdu jer Ferru vjerojatno nece igrati par rotacijskih igraca, igraca s malim ucincima ali opet dosta bitnih za rotaciju i odmor najboljih. Tesko je igrati protiv Instituta, Green, De Groat i Battle cine odlicnu kombinaciju i danas po meni Ferro nema puno sanse. 
 
NAŠ PICK: Pobjeda Insituto (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.38 kvoti)
Provjerite i ostalu ponudu za Nedjelju!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!