Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatni tipovi za 25.02.207Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje

Krka Novo Mesto - Mornar Bar 19.00
BET365 kvote: 1.62 2.20
Bet at Home kvote: 1.64 2.28

Dvoboj dva davljenika u Jadranskoj ligi. Obje ekipe naspuno trebaju pobjedu jer su jako blizu zadnje mjestu. Zadar, Krka i Mornar imaju po 7 pobobjeda i čine tercet fenjeraša. Krka je veći dio sezone, nekih 7-8 utakmica bila bez najboljeg od braće Luković, što se jako odrazilo na njihovome rezultatu. S  njime u rosteru su barem 30% bolja ekipa i ovu pobjedu bi trebali uzeti. Matić Rebec je jedan od rijetkih plejeva u ovoj ligi koji se može nostiti s brzinom i pormjenama smjera Antonia Wallera. Waller je alfa i omega ekipa mornara, Crnogorci igraju koliko Waller iga. Može vas bez porblema zatrpati tricama, ali može i zakopati svoju ekipu vrlo lako. Nekakv "Aba liga " J.R. Smith ili DIon Waiters. Zanimljivo, da igra smao domaće utakmice, Mornar bi bio u vrhu, 7-4 skor kod kuće je jako dobra. No, njhiov problem je igranje na gostujućim terenima. 0 (slovima nula) pobjeda su ostvarili na strani u 11 mečeva. Čak su i od raspadnutog Zadra izgubili 20ak razlike. Krki treba ova pobjeda i ostvariti će je sutra.

NAŠ PICK: Pobjeda Krke (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.64 kvoti)Carina Witthoeft - Lucy Safarova 16.00
BET365 kvote: 3.00 1.40
Bet at Home kvote: 2.90 1.36

Obje tenisačice su u zadnje vrijeme uhvatile formu i graju jako dobar tenis. Safarova redovno dobva prvi set velikom razlikom pa malo padne u igri, ali ju to za sada nije koštalo. Carina je malo iznenađenje, ovako dobro igru mislim da ni sama nije očekivala na početku sezone 2017. Witthoeft je na AO zadala ogrmne porbleme Kerber, ali u tom meču su došle do izražaja sve njene mane zbog kojih danas igramo na Šafarovu. Carina jako loše servira pod pritiskom, ima jako puno igre na njen servis i u globalu, početni udarac joj nije nikakva prednost. Lucy je trenutno dorba na servi, ima ona svojih unutarnjih problema, talentom je sigurno top10, ali rezultatima dosta balje. Nikako da se rješi nekih dječjih bolesti. No kako bilo, Safarova je klasu boja tenisačica i trebala bi lagano slaviti u ovome meču.

NAŠ PICK: Pobjeda Lucy Safarove  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365 po 1.40 kvoti)Slaven Belupo - RNK Split
BET365 kvote: 1.29 5.50 10.00
Bet at Home kvote: 1.28 4.28 12.48

Proli vikend smo pisali analizu protiv radničkog kluba iz splita, i iako nam nije pošo za rukom pogoditi taj tip, opet igramo protiv RNK Splita. Mišljenja smo da su protiv hajduka izveli sve atome snage na teren, ipak je to gradski derbi i dali su se od sebe da bi se kao igrači vidjeli  u "većem" izlogu. I dalje nam vijesti o plaćama u Splitu, špekulira se s informacijama da su braća Žužul u problemima, skoro pa 10 mjeseci nisu dali plaćeigračima i ostatku radnog kolektiva. To je rezultiralo  brojnim porazima ekipe koja sigurno ispada iz lige. Grozni su, mislim da po TM ne vrijede preko 300 € kombinirano i motiv za igru im je upitan. Iako su dobili Slaven 3-0 na početku sezone, ovo je skorz drugi tim i skroz druga priča. Slaven se pokazao odličan u meču protiv Dinama i sve osim njiove velike pobjede bi bilo vrlo veliko iznenađenje.

NAŠ PICK: Pobjeda Slaven Belupa  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365 po 2.05 kvoti)

Provjerite i ostalu ponudu za Subotu!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!