Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatni tipovi za 26.02.2017.Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje

Lucile Safarova - Timea Baboš 13.00
BET365 kvote: 1.72 2.10
Bet at Home kvote: 1.74 2.15

Lucy igra perfektno ovaj turnir ali ni domaćinka, Timea Baboš ne zaostaje puno po kvaliteti igre. Obe cure igraju odličan tenis, serva ih služe i u dosadašnjim mečevima su se činile dosta brže od protivnica. Oklada na Šafarovu ima smisla kada se uzme u obzir da ima puno jači početni udarac, malo slabije kretnje po terenu ali i puno obojitiju igru s osnovne linije, a i na mreži. Do sada su se ove dvije tenisačice susrele 2 puta i u oba dvoboja je prilično lagano slavila Šafarova. Tako bi trebalo biti i danas, kvota na njenu pobjedu je barem 10% veća od realne.

NAŠ PICK: Pobjeda Lucile Safarove (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.74 kvoti)Pinar Karsyaka - Fenerbahce Ulker 15.00
BET365 kvote: 3.00 1.41
Bet at Home kvote: 2.96 1.35

Vjerojatno da pod Obradović Fenerbahce nije igrao gori napad nego što ga igra zadnjih 2 mjeseca. Možda je to ona srpska stara škola kada tjeraš igrače na rigorozan režim priprema u sredini sezone da bi bili svježi i jači od sviju u finišu, ali trenutno se čini da su im ruke drvene a noge teške. Eksperiment s Kalinićem u niskom postu je teška propast, nevjerojatno je koliko je Kalina ofenzivno limitiran igrač i više Benneta, a manje Kaline u igri daje Feneru mnogo veću širinu. Kladionica je procjenila da je Fener dobar favorit, a moja je procjena da je još veći nego što brojke kažu. Odavno se nije dogodilo da neko Fener natrpa iz unutrašne igre, većinu koševa primaju iz centralnog picka koji će domaćinima biti problem igrati sutra. Zašto? Brown sa svojih 12 poena i 5 asista u prosjeku ne igra, a bez njega u vanjskoj liniji od boljih kreatora, ili čak od ikakvih kreatora, imaju samo matorog Jamesa koji čak i nema veliku visinsku prednost na Bobby Brownom. Brent Petaway je munja, zakucavač i branič, ali nikako "košarkaš", nema trunke kreacije u sebi, a takvi silovatelji se slabo provedu protiv Fenera koji je fizički beton, kao OLY u najboljim danima. Owens i Summers će definitivno kombinirati 25-30 poena, ali teško da će to biti dovoljno, jer kod Pinara, izuzev Pontike i djelomično Jamesa, rijetko ko da je prijetnja s vanjskih pozicija, bilo šutom ili ulazom. Koliko god da je Fener napadački loš, ova utakmica im je potreban za povratak na jak kolosjek pred kraj sezone. Pinar mora čuvati roster za dvoboj s Bešiktašom u Europi, a roster im je dubok kao more na pješčanoj plaži. Nekako sam dojma da će ovu utakmicu "odraditi",a sve u sebi sačuvati za dvoboj u Europi, jer u domaćem prvenstvu su u skroz solidnoj poziciji za PO. Kladiionica je kocka, ali ova linija je po meni za barem poen ipo prekratka.

NAŠ PICK: Pobjeda Fenerbahcea sa 7 ili više poena prednosti  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365 po 1.95 kvoti)Zaragoza - Baskonia 19.00
BET365 kvote: 2.85 1.44
Bet at Home kvote: 2.96 1.35

Na samome startu sezone, Baskonia je igrala najbolji basket u Eruopi, i to daleko najbolj. Imaju strašan roster i ogromnu širinu. Želiš brze poena, daj loptu Larkinu ili Beabouisu, hoćeš fizičku igru, pusti na Voightmana, hoćeš šut, tu su Hanga, Tillie, Bargniani i Budinger. Na to sve doveli su i brzanca Laprovitollu koji može jako brzo promjeniti ritam utakmice, nažalost često i na gore. Čak ih je u jednom trenutku kladionica stavila za 1.36 favorita protiv Barce. Malo su posustali, nekako su izgubili od Reala u kupu iako su vodili 8 razlike malo manje od 2 min do kraja, ali što, ukazao se Llul kao 1000x do sada i rješio utakmicu. S Zaragozom ne bi trebali imati problema. Istina, Shengeli i il Mago vjerojatno neće igrati, upitni su, ali upravo im ogromna širina daje tja luksuz da se ova dva izostanka ne moraju smatrati velikima. Zaragoza je ekipa kao stvorena da ih Baski rastave na proste faktore, nemaju dominantnog visokog i građeni su oko turbo-bekova koji žive i umiru iza linije za 3 poena. Oduzmi im iz igre Gečevičiusa, što Hanga zna i može, dobiješ prosječan skup igrača koji velikoj ekipi mogu zaprijetiti samo kada šutiraju tricu 14/24. Baskonia će sigurno povući sada pred kraj prvenstva, stoje na 5. poziciji i žele ići gore, ako je moguće na 2. ili 3. i izbjegavanje Barcelona. Da je PO sada, svi bi birali igrati kontra Barce, ali takav gigant će se oporaviti do PO i niko ne želi igrati s njime, najmanje Baskonia.

NAŠ PICK: Pobjeda baskonie sa 6 ili više poena razlike (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365 po 2.05 kvoti)

Provjerite i ostalu ponudu za Nedjelju!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!