Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatni tipovi za 28.02.2017.

Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod BET365 kladionice. Sljedite BONUS klikom na link

 


Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Daniel Evans - Dustin Brown
BET365 kvote: 1.36 3.00
Bet at Home kvote: 1.37 2.85

Iako ova dva tenisača na ATP listi dijeli 40 ak mjesta, recimo da je ta razlika u stvarnosti mnogo manja. Brown je wildcard, genijalni tenisač lude glave, dok je Evans solidan, dobro drži servu i igra svoj tenis, zna i on upasti u greške, ali ništa "čilićevsko" nema u sebi. Brown je sam sebi najveći neprijatelj i to ga je spriječilo u tome da ostvari veliki plasman i puno bolju karijeru. Isti dana kada je Hrvatska otvorila SP protiv Brazila, Brow ne prezentirao malu školu tenisa na brzim podlogama protiv Nadala, u jednom od najboljih mečeva u zadnjih 10 godina. Kvota je malo prevelika, 2.25 bi bilo optimalno na Dustina pa tako veliku razliku moramo uzeti. Evan se mučio protiv Pospisila koji ga je lako rješio, od tada nije igrao i pitanje je u kakvom je stanju. Brown je predao meč prije 2 tjedna Paireu nakon pobjede na Čilićem, no po izjavama izgleda da je sve ok.

NAŠ PICK: Pobjeda Dustina Browna (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 3.00 kvoti)PAOK - Tenerife 18.30
BET365 kvote: 2.20 1.62
Bet at Home kvote: 2.10 1.61

Za ova dva tima bi se lako moglo reći da ne igraju isti sport. PAOK je ekipa koje se osljanja isključivo na produkciju 1-na-1 nižerazrednih Amera, dok kod Tenerifa igraju svi, igra ima glavu i rep i svaka akcija ima svoje zašto i svoje zato. odličan tim su skupili na otočju, sve prekaljeni veterani i strašni šuteri. Plus naravno, Vasquez i Niang da to sve povežu u obrani. Koliko god Fran bio star, i dalje je jedan od najboljih protektora obruča u Europi. Ako ne bude neke čudesne tricaške noći domaćina, Španjolci bi trebali nazad doma s dobrom prednošću, a u paklu arene na Tenerifama, rijetko tko izvlači živu glavu.

NAŠ PICK: Pobjeda Tenerifaa  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365 po 1.62 kvoti)Hapoel Jerusalem - Gran Canaria 20.30
BET365 kvote: 1.74 2.15
Bet at Home kvote: 1.67 2.08

Hapoel je ekipa građena da dođu što dalje u ovom natjecanju, to im je jedini cilj, ne domaća liga, niti išta, samo F4 Eurocupa. Da bi to ostvarili, potrošili su ogroman novac i složili bombastičan roster. Kinsey, Jerrels, Dyson, Peterson, Amare Stoudimire, Yotam Halperin i Lyor Eliahu. Strašan roster, ali ipak ne toliko strašna igra. Kada ih ne ide vanjski šut, mnogo soliraju i imaju porblema u igri na postavljenu obranu. Amare tu i tamo pokaže da je nekad bio "onaj" Amare Stoudimire, ali za sada je to slabo. Na životu ih uglavnom drži Kinsey, možda i najvjernija kopija Jamal Crawforda, igrač s magijom u rukama. Nevjerojatno je kojom lakoćom taj tip igra košarku. Canaria je isto ububala velike novce, složila roster pun snage i iskustva, ali se dosta muči u jačim mečevima. Hapoel bi trebao ovo uzeti,  "stani-pani" momentu, imaju daleko više individualnih rješenja i ne bude li klasičnog "pucnja u koljeno", trebali bi odnjeti nazad na Kanare barem 5-6 poena zalihe.

NAŠ PICK: Pobjeda Hapoel Jerusalema (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365 po 1.74 kvoti)

Provjerite i ostalu ponudu za Utorak!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!