Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Dnevne kladionica prognoze za 08.03.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Barcelona - PSG 20.45
BET365 kvote: 1.44 5.25 7.00
Bet at Home kvote: 1.43 4.43 5.19

Sramotna predstava Barcelone u prvom dvoboju s istih protivnika, dovela ih je u poziciju u kakvoj sada jesu. Čudo, kao bi izbornik Babić rekao "Čudo Međugorsko" treba Kataloncima da bi napredovali u sljedeći nivo eliminacijskog dijla Lige prvaka. 4 pogotka, bez gola u gostima, ogromna su prednost. No, na sreću Katalonaca, PSG je ekipa koja zna imati velike crne rupe i koja jednostavno ne zna pobjeđivati u velikim susretima, možda je onaj prvi susret bio prekretnica, ali ne čini se baš tako. Ne vjerujemo da Barcelona ide dalje, ali smo uvjereni u pobjedu od barem 2 razlike, Barcelona svakako ima moć za tako nešto, a kada ih se baci na glavu, ponekad jako dobro odreagiraju, tika-taka često guši ogromnu individualnost njihovog napadačkog terceta. Ključ će biti ne primiti gol, ili barem više od jednog gola, što će biti puno teže nego recimo, zabiti 3. Obrana im je dosta loša ove godine. Barca ne može računati na Mathieu i Vidala, dok je PSG kompletan, čak je i Pastore oporavljen. Računamo na paničnost PSG-a  u odsutnim trenutcima, često se zna dogodit da tako, "manje" ekipe, ispuste veliku prednost zbg panike.

NAŠ PICK: Pobjeda Barcelona -2 (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 3.10 kvoti)

Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Cibona - Elan Chalon 18.30 
BET365 kvote: 2.55 1.47
Bet at Home kvote: 2.55 1.45

Dvoboj četvrtine finala Europskog kupa dolazi u najgori mogući trenutak za ovu momčad Cibone. Već kada je roster složen, početkom godine, bilo je jasno da će negdje u Veljači ili Ožujku doći trenutak u kojem ekipa više neće moći disati i kada će ih poharati sitne povrede. Roster jednostavno nije dovoljno dubok, pogotovo nema dubine u vidu kvalitetnih igrača. Gospić nije košarkaš, on je prekvalifcirani redar u diskoteci koji ponekad zna se odvriti u pick igri, Ćorić definitivno nije za ovaj nivo, Uljarević nažalost je preslab itd. Za sutra su opet upitni glavni visoki, Sulejmanović i Žorić, a bez njih igra Cibone u obrani jednostavno nema smisla. Uz to, Slavica i Marinelli vuku neke ozljede. Još nekoliko igrača ima nekih problema, no nisu objavljena imena. Chalon je nakon loših par sezona opet složio odličan roster, vratili su se košarci koju su irali do 2013. godine, kada su predvođeni Albicyem igrali završnice nižih europskih natjecanja i bili ozbiljan faktor. Cibona ima problema s ovim tipom ekipa, strašno su brzi, fizikalni i atletični, mogu vas jednostavno pretrčati i znaju odigarti jako dobru obranu. Napad na postavljenu obranu im je slaba točka, ali ovu utakmicu će dobiti iz tranzicije, Mula nažalost po Cibonu nije neki veliki trenerski mag da bi složio igru da zatvori tranziju. Možda bi mogao pogledati kao je Doc Rivers usporio atomski Miami. Sve osim uvjerljivog poraza Cibone bi bilo veliko iznenađenje.

NAŠ PICK: Pobjeda Chalona s 5 ili više razlike (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.85 kvoti)
.

Provjerite i ostalu ponudu za Srijedu!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!