Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Doigravanje 02.05.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Boston - Washington 01.00
BET365 kvote: 1.44 2.85
Bet at Home kvote: 1.44 2.75

U prvoj utakmici ove serije, ne samo da je Boston pokazao karakter, pokazali su i strasnu napadacku sirinu koju Wizardsi jednsotavno ne mogu mecirati. Wizardsi su Wall i Beal, a sada kada se Morris ozljedio, znaci da ce morati dati vise minuta Smithu i Bojanu na cetvorci, a obojca su defenzivna trupla. Boston igra s strasnom imaginacijom i sirinom, sutevi sjevaju sa svih strana, ot toliko otovorenih suteva cak su i Smart kao i Bradley postali respektabilni suteri. Isaiah iz napada u napad otvara obranu bez obzira tko ga cuva i vjerojatno je da ce opet natrpati 30 ili vise. Jednsotavno, Wall i Beal mogu zabiti koliko zele ali im se nama tko prikljuciti da bi cijela situacija imala smisla. Washington ovu gubi i trazi svoju sansu na domacem terenu.
 
NAŠ PICK: Pobjeda Boston (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.44 kvoti)
Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Golden State - Utah 04.30
BET365 kvote: 1.07 9.50
Bet at Home kvote: 1.06 8.52

Ako su Jazzeri pokazali muda pobjedom nada raspalim Clippersima, pokazali su jos i nesto. Nevjeorjatno je koliko su nemocni u napadu, cak i protiv ispodprosjecne obrane Clippersa nisu se nazabijali, a tko je gledao mogao je primjetiti da su se Clippsi vjesto borili i nudili da svaku prime 120. Jednostavno, Utah ima jako slabu koncepciju napada i dosta igraca koji su jednu utakmicu tu, a jednu ne. Hayward je genijalan igrac, ali nije toliko dobar napadac da sam nosi fransizu u doigravanju. Ova ekipa Utaha je idealna da ih Golden State razbije kao beba zvecku. Razlog lezi u tome sto Utah redovno nastrada od ekipa koje jako dobro sire reket i napadju iz Picka, a Gobert je odlican branic obruca ali debelo los u iskakanju na visoki pick. ostatak visoke linije Utaha je jednostavno prespor za ove Warrirorse. Ocekujem regrst otvorenih suteva za Golden State i pobjedu od preko 15.

NAŠ PICK: Pobjeda Golden State s 13 ili vise razlike  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.90 kvoti)

 


Provjerite i ostalu ponudu za Utorak!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!