Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Free dnevni tipovi kladionica za 11.03.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Igokea - Partizan 17.00
BET365 kvote: 2.55 1.47
Bet at Home kvote: 2.60 1.44

Parizan se konačno oporavio od velikih problema s rosterom koji su imali zadnjih dana i koji su ih koštali završnice Fiba europskog kupa. Trovanje hranom je bilo u pitanju, pola rostera je bilo OUT, a najviše su nastradali Hatcher, prvo ime kluba, i Vanja Marinković, mladi šuter, koji su oboje izgubili 8 kilograma, kako novinski naslovi otkrivaju. Sada je to sve rješeno, svi su unutra osim Robinsona koji će vjerojatno biti spreman za doigravanje. Razlog zašto ovo igramo je što Igokei ova utakmica ne predstavlja ništa, a Partizanu razliku od eliminacije u polufinalu ili velike šanse za finale. Dakle, dobije li Partizan, ostaje ispred Budućnosti i ide na Cedevitu, koju mogu proći, dok ako izgube idu na Zvezdu, koja će ih vjerojatno osramotiti. Budućnost ima tie-braker i Partizanu igra samo pobjeda ovdje ako ne žele strepiti do zadnjih trenutaka. Igokea i Partizan su dva bratska kluba, to zna svako ko prati ovu ligu i vjerojatno domaćini iz Aleksandrinovca neće praviti nikakve probleme. Ionako u upravi kluba sjede samo i jedino "Grobari".

NAŠ PICK: Pobjeda Partizana  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.47 kvoti)

Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Telekom Veszprem - Flensburg 17.30
BET365 kvote: 1.50 10.00 3.30
Bet at Home kvote: 1.50 8.92 2.95

Kompletan Vszprem je od Flensburga jači barem 4 gola, pogotovo na domaćem terenu. Na žalost, danas nisu kompletni, izgleda da Marko Kopljar neće igrati, ali kvota i dalje ima veliku vrijednost. U igri je naravno prednost domaćeeg terena u sljedećem krugu natjecanja i domaćin neće dopustiti da izgubi tu prednost, pogotovo znajući da im j eodmaći teren vjerojatno najvrućji od svih u cijelom rukometnom svijetu. Ove sezone su već igrali jednu utakmicu, Vszprem je vodio i s +6 ali si je na kraju pucao u nogu i završilo je nerješeno i tako u ovoj utakmici pobjednik uzima sve, bez obzira kojm razlikom pobjedili. 

NAŠ PICK: Pobjeda Telekom Veszprema (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.50 kvoti)
.

Provjerite i ostalu ponudu za Subotu!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!