Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Free Euroleague tipovi za 15.03.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Liaoning - Xinjiang 12.35
BET365 kvote: 1.64 2.25
Bet at Home kvote: 1.59 2.12

Treća utakmica iz serije doigravanja ova dva time. U prve dvije, Xinjiang je pokazao veliku dominaciju i nikako ne bi trebao danas biti underdog. Zašto? Već sam o ovome paru pisao, cijela kineska liga se bazira na tome koliko su ti dobra 2 stranca koja imaš. Pa, Liaoning ima Hudsona, koji je odličan igrač, i sam će danas ići preko 30, možda i do 40, ali jednostavno, nema s kime igrati. Shelvik Randolph, čovjek koji je godinama važio za "franšizu" u ovoj ligi, trenutno je kompletno raspadnut, ima velikih problema s napadima na obruč i generalno igra loše. Blatche, koji nije poznat kao branič, rješava ga u postu s lakoćom. XinJiang ima 2 odlična stranca, Adamsa koji je rak rana Hudsonu, dovoljno jak da ramenima kreira separaciju kod šuta, a opet dovoljno brz da mu ne smiješ prići previše blizu. Već spomenuti Blatche "trpa i ne vadi", odlično igra u Kini. Uz njih dvoje, tu je i Zhou Qi, mladi centar, 222 visok negdje, s baš finom rukom, mislim da bacanja ima oko 85%, čak i tricu na dobrih 35%. Nekako, ne vidim Liaoning kao favorita.

NAŠ PICK: Pobjeda Xinjainga (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 2.25 kvoti)

Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Nadezhda - USK Praha 15.00
BET365 kvote: 1.57 2.25
Bet at Home kvote: 1.51 2.27

Slična sitacija kao i u gore navedenoj utakmici, gost jako jako podcjenjen. U najgorem slučaju, ovo je 50-50 utakmica, Nadezhda nema doslovno nikakvu pednost osim domaćeg terena. Kvota je utjecana jako puno ogrnomnim, -23 porazom u prvoj utakmici. Ali jednostavno, Praha je bolja ekipa, bolje građena za ovakav tip meča. Istina, imaju problema na bekovima, ali unutarnja linija im je strašna, poprilično bolja nego domaćinu. Trener najavljuje, zbog bekovskih porblema, da će danas gotovo svaki napad voditi Sonja Petrović. Tko ju je gledao, u WNBA i reprezentaciji Srbije, može vidjeti lagano da je djevojka ženski Lebron, odlična igračica s genijalnim pregledom i pravi vođa. Vjerujemo u nju,takvi igrači nose ovako teške utakmice. 

NAŠ PICK: Pobjeda USK PRAHA (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home  po 2.27kvoti)


Provjerite i ostalu ponudu za Srijedu!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!