Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Free tipovi Kladionica 03.05.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Sassari - Venezia 20.45
BET365 kvote: 1.41 3.00
Bet at Home kvote: 1.38 2.79

Ne znam postoji li paklenija dvorana u cijeloj Italiji od ove na Sardiniji u kojoj se igra vecerasnji mec. Sasari se svim silama trudi ostati medju 4 najbolje ekipe da bi naravno imali prednost domaceg terena u doigravanju, barem u prvoj rundi kada vec ne mogu uci u borbu za prva dva mjesta. Malo su promjenili stil igre unazad par godina, ne igraju vise tako brz basket kao u eri Drake Dienera ali i dalje te mogu pobjediti na vise nacina. Glavni razlog, osim toga sto mislim da je Sassari na domacem terenu bolji od Venezie, za ovu okladu lezi u tome sto je Venezia cijeli vikend bila zauzeta na Kanarima gdje su odigrali dvije teske utakmice. Kada se tome pribroji umor od putovanja  i to da se Sassari malo pojacao pred sam kraj, dolazimo do toga da je pobjeda domaceg tima jako izgledna opcija.
 
NAŠ PICK: Pobjeda Sassari (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.41 kvoti)

 
Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Dogus - Galatasaray 20.00
BET365 kvote: 1.35 3.30
Bet at Home kvote: 1.31 3.16

U cijeloj turskoj ligi, samo Fenerbahce moze racunati na bodove iz dvorane Darrusafake, Ne zato sto imaju paklene navijace, publika im je sarlatansko kazalisna, nego jer stvarno bolje sutiraju na domacem terenu i igraju nekako, recimo smislenije. Galata je Wild Card ekipa, moze unakaziti bilo koga bilo kada, ali isto tako zna i izgubiti od koga god, makar od drugoligasa. Vec godinama izgledaju kao cista basketaska ekipa, nema tu neke kemije, kad ih ide, onda ih ide, kada ne ona pisi propalo. McCollum je odlican dodatak, ali pitanje je koliko ce i on moci protiv jake obrane. U prijasnjim susretima imali su problema s Tyusom, no danas, kada se vratio Slaughter, imaju i svog konaj za utrku i zatvaranje skoka. Obje ekipe naravno idu na pobjedu, pobjeda im je jako btna radi konacnog plasmana prije doigravanja, no ja mislim da Dogus izlazi kao slavljenik iz ovog susreta.

NAŠ PICK: Pobjeda Dogus  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.35 kvoti)

 


Provjerite i ostalu ponudu za Utorak!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!