Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Free tipovi za 20.02.2017.Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje
Kyle Edmund - Adrian Mannarino 18.30
BET365 kvote: 1.72 2.00
Bet at Home kvote: 1.76 1.95

Oba igrača za sada igraju grozne sezone, Dobija ih ko stigne, i sve ukazuje na to da bi mogli jako pasti na ATP listi. No, Za današnji dvoboj to nije toliko važno. Važno je to da u dvorani puno više vjerujemo Edmundu nego domaćem igraču. Britanac je bolji indoor igrač i to će danas pokazati. Ima se i Francuzu osvetiti za onaj glupi i neočekivani upset na zelenoj travi Wimbledona.


NAŠ PICK: Pobjeda Kyle Edmunda (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.76 kvoti)Stefanos Tsitsipas - Mikhayl Juzhny 14.30
BET365 kvote: 2.50 1.50
Bet at Home kvote: 2.37 1.52

Juzhny je pred kraj karije, po njegovim igrama se to i vidi. Ista stvar vrijedi za ovaj meč kao i za prethodni, oba tenisača su u groznoj formi, ali na dva različita mjesta. Tsitsipas je nadolazeća zvijezda, ima sve da postane top 10 igrač, osim konstantnu i ovo mu je prilika da uzme jaki skalp danas, Rus je još uvijek veliko ime, ma kako god igrao. Value je na mladom Grku, 2.50 u trenutku kada Juzhny ne može sastaviti 3 poena je odlična prilika koju svakako treba iskoristiti.

NAŠ PICK: Pobjeda Stefanosa Tsitsipasa  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365 po 2.50 kvoti)Perth Wildcats -  Cairns Taipans 11.30
BET365 kvote: 1.40 3.10
Bet at Home kvote: 1.34 2.98

O Wildcatsima smo već jako puno pisali i prognozirali smo ih kao pobjednika serije. Jednostavno, trenutno su nezaustavljivi i mogli bi vrlo lako osvojiti ovu ligu. Cotton-Prather combo je nebranjiv, brzi su, šutiraju puno i igraju strašno dobru košarku. Jednostavno, prejak su suparnik za Cairns koji dosta nada polaže u vremešnog Jawai-a koji jednostavno ovaj ritam ne može izdržati. Ova serija danas završava u Perthu velikom pobjedom domaćina.

NAŠ PICK: Pobjeda Perth Wildactsa s 6 ili više koševa razlike (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.85 kvoti)

Provjerite i ostalu ponudu zaPonedjeljak!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!