Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Kladionica tipovi i savjeti za 05.03.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Logorano - Nantes 20.00
BET365 kvote: 2.55 9.50 1.78
Bet at Home kvote:  2.45 8.75 1.73

Na veliku žalost za domaću ekipu, u razigravanju za nastavak natjecanja, u ovom glupom principu novog modela rukometne Lige Prvake, dopao ih je Nantes, vjerojatno "najvruća" ekipa u svijetu rukometa u ovome trenutku. Strašno dobar, moderan i brz rukomet igraju, momčad su bez velikih zvijezda, ali su kao tim genijalni. Od preko 40 susreta ove godine, imaju 2 poraza i 2 remija, dok od 19.11.2016. su u seriji od 14 pobjeda uzastopno. Logorano je u problemima, igraju loše i nekako ih više ne krasi ona njihova brza igra i precizan sistem koji su utemleljili u zadnjih par godina. U lošem su ritmu i Nantes bi trebao ovdje lako pobjediti.

NAŠ PICK: Pobjeda Nantesa (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.78 kvoti)Shanghai - Shenzen 12.35
BET365 kvote: 1.55 2.50
Bet at Home kvote: 1.57 2.25

Ovdje je value vidiljiv iz aviona, eliminacijska utakmica, a kvote ovako postavljene. Rosteri slični, po svemu, 50-50 utakmica. Shanghai bi možda trebao promjeniti ime u putujući cirkus Jimmera Freddeta. Legenda BYU sveučilišta je konačno našla ligu najsličniji onoj sveučilišnoj, dobio je ekipu u ruke i radi što god želi. U takvoj postavci je najbolji, skida rekorde lige i trenutno je na blizu 40 poena po utakmici. Nažalost za njega, on je ovaj tim. Sam on. Popratna postava je osrednja do loša, čak i za kineske prilike. Yao Ming, vlasnik ovog tima, imao je priliku dodati Fredettu još jednog jakog stranca, recimo Boozera, ali odlučio se na štednju pa je drugi stranac u timu Yabouselle, krilo osrednjeg šuta, jake atletike, ali i upitnog košarkaškog mozga. U ovoj seriji je indisponiran, Maciej Lampe mu radi što želi. Shenzen po meni ima prednost, iako, Jimmer će sigurno utrpati 40, ali Shenzen je bolji tim. Ne analizirajući popratne postave, koje su tu negdje, možda malo bolja kod gostiju, Shnzen ima 2 jaka stranca i 2 tipa s mudima koja znaju kako se osvajaju titule. Pargo u dresu Maccabia i CSKA, Lampe u dresu Valencie i Barce su odigrali nebojeno ovakvih utakmica, iskustvo je na njihovoj strani i mislim da će to na kraju znati i kapitalizirati.

NAŠ PICK: Pobjeda Shenzena  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365 po 2.50 kvoti)
.


Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod BET365 kladionice. Sljedite BONUS klikom na link

 Partizan - Krka 17.00
BET365 kvote: 1.22 4.00
Bet at Home kvote: 1.25 3.60

Nakon skoro 15 dana, trener Partizana, i nekadašnji trener Krke, Aleksandar Džikić, na raspolaganju će imati više od 8 igrača, a da barem 2 nisu juniori. Viroza koja je pohara Partizan je out, igrači su oporavljeni i u laganom ritmu. No ipak, naš pick je da Partizan ne pokriva hendikep. Zašto? Krka očito dobro igra u Beogradu, zadnje 2 utakmice ovdje su pobjedili, onu lani ludom tricom Mulalića, ako se neko može sjetiti, s 3 sekunde do kraja preko pola terena. Krka igra najbolji basket kada su suočeni s protivnicima iz gornjeg doma, Cedevitu su pobjedili 2 put, Budućnost su dobili kući, sve uz odlične role svih igrača. Kao da su posebno napaljeni na "velike". Imaju pun roster na raspolaganju, i Iako je vrlo vjerojatno da Partizan odnosi pobjedu, nadamo se da će Krka učiniti utakmicu br malo zanimljivom.

NAŠ PICK: Krka +9 (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365 po 1.90 kvoti)

Provjerite i ostalu ponudu za Nedjelju!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!