Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Kladionica tipovi za 03.03.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Khimki Moskva - Valencia BC 17.30
BET365 kvote: 1.52 2.67
Bet at Home kvote: 1.48 2.47

Iako je Khimkiu prijetio raspad ovaj utorak kod Valencie, nekako su se sredili u zadnjih 12 minuta i spustili - 21 na prihvatljivih -6 za drugu utakmicu. Suhe brojke nemaju baš smisla, Khimki je jaka momčad, ne koliko je bila lani kada je duo Rice plus Shved trpao kombinirano 50 po svakom meču, ali i dalje dosta jaka. Sastavljeni su od indijanaca, kombo bekova koji ih vode do pobjede ili ukopavaju. Pullen i Rowland su genijalni igrači, ali su igrači ritma i domaćeg terena. Pullen je lani Cedeviti donio dosta velikih pobjeda, ali je isto tako dosta utakmica preuzeo i odveo u ponor. Rowland je slično radio po Turskoj u zadnjih par godina. Shved je ipak klasa iznad svakog beka u Europi izuzev De Colo - Teodosić kominacije. Lakoća kojom igra i zabija je strašna. Velike probleme Khimkiu će zadavati Dubljević, ali u onim minutama što je igrao, Sokolov je pokazao da ima znanje i mišiće za čuvati tako vještog visokog ii krupnog igrača. Mislim da će Sokolov dobiti dosta minuta na račun predstave u zadnjih 12 minuta u Valenciji. Valencia živi i umire sa šutom za tri, ne krene li ih, ostanu li ispod magičnih 38%, ovo će izgubiti, Jaki su, sposobni zabiti 200 ako treba, ali na gostovanjima se znaju malo pogubiti. Khimki ima sve da ih savlada večeras.

NAŠ PICK: Pobjeda Khimkija s 5 ili više koševa razlike  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.90 kvoti)Jurgen Melzer - Kenny DeSchepper 16.30
BET365 kvote: 1.67 2.10
Bet at Home kvote: 1.64 2.20

Na brzoj dovranskoj podlozi u Wroclavu, danas u 16.30 se sastaju dva pomalo zaboravljena teniska asa. Tko nije gledao Melzera kada je bio u naponu snage, puno je propustio. Samo onaj meč protiv Fererra na Roland Garossu ulazi u antologiju sportu. Najbolja prezentacija jednog tenisača koji je na kraju izgubio meč. To bi mu možda trebao biti naziv autobiografije. Luda glava i nepromišljene odluke, spriječile su ga da ostvari puni potencijal. Sada, pred zalazak sunca, pokušava se vratiti na ATP kroz ove male turniriće po europskih pustopoljinama. De Schepper j bio igrač čijeg su se servisa bojali i najveći, ali danas to baš i nije slučaj. U formi je, ali igra samo sa slabim protivnicima, a i servis dosta više gubi nego prije. Za pobjedu protiv Jurgena, trebat će zadržati više od 80% servisa, što će biti vrlo teško. Jurgn jednostavno ima igraju za neutralizaciju servera, jak retern pod noge mu je uvijek bio hvale vrijedno oružje. Do sada su igrali 2 puta i oba puta je slavio Melzer, tako će biti i danas.

NAŠ PICK: Pobjeda Jurgena Melzera (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365 po 1.67 kvoti)Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod BET365 kladionice. Sljedite BONUS klikom na link

 


FREE NBA TIP

Atlanta Hawks - Cleveland Cavs 01.00


Generalno, Hawksi su prilično loš team. Nisu klikli, imaju Howarda koji nije ni sjena onog Howarda na max ugovoru i Bazemora na bolesnom ugovoru. Čovjek je dobio lovu i jednostavno prestao igrati košarku. Cleveland se pojačao, došao je Deron Williams koji nije više bog zna što, ali će pokrpati jako dobro rupu na pleju. Što manje Felder igra, manje će rezultat patiti. Kvota je malo prvisoka, trebala bi biti za 5% niža, Cleveland je ipak dosta dosta jači od domaćina.

NAŠ PICK: Pobjeda Cleveland Cavsa (Okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365 po 1.66 kvoti)

Provjerite i ostalu ponudu za Petak!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!