Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Kosarka Besplatno 04.05.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Tenerife - Baskonia 21.30
BET365 kvote: 1.90 1.90
Bet at Home kvote: 1.84 1.86

Mozda me je Baskonia kupila svojim igrama u Euroligi s pocetka sezone, no ja mislimd a je ova kvtoa stvarno stvarno pretjerana na njih. Prvenstveno, mnogo su bolji roster nego domacini i iako se domacini oslanjaju na tesku timsku igru s puno dodavanja i dosta otvorenih suteva, ako itko ima mogucnost to sve pokriti brzinom i duzinom, onda je to Baskonia. Nadalje, Tenerife je za vikend imalo dvije teske utakmice, polufinale i finale ECL koju su i osvojili na domacem terenu, tako da je vjerojanto bilo i tesko slavlje. Nitko u rosteru Tenerifa nam snagu i atletsku moc nositi s s Larkinom i Beauboisom koji ce vjerojanto iz picka i iz ciste izolacije raditi sto zele. Ako se Baskonia ne raspadne, a to se zna ponekad dogoditi, ovo ce biti cista pobjeda.
 
NAŠ PICK: Pobjeda Baskonia (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.90 kvoti)
Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Hapoel Eliat - Hapoel Jerusalem 19.00
BET365 kvote: 1.71 2.00
Bet at Home kvote: 1.69 1.96

Onaj basket koji je Jerusalem igrao prije mjesec dana kada su bili u seriji od 5 poraza je za skinuti cijelu ekipu do gola i sibati ih do smrti. Imaju roster koji kost avjerojatno kao i najbolje EL ekipe, a igrali su kao selekcija vrtickog uzrasta hrvatskog zagorja. U zadnje vrijeme su se popravili i uzeli nekoliko pobjeda, od kojih je najznacajnija svakako ona protiv Holona na gostovanju. Eliat je prvi, doma su jako dobri, no to je ipak Izraelska liga s divljim ekipama i igracima, a kako Jerusalem vise nema europska natjecanja da se o njima brine, doslo je vrijeme da se uozbilje i pocmu hvatati sto bolju poziciju za doigravanje. Ionako snaan roster pojacali su s 2 dobra igraca potpisali su atletskog Centra Howdella, bas ono sto im je falilo i riskirali su s Gentileom koji je u kanalu ali i dalje je mlad igrac koji je ne tako davno radio ar mar u Euroligi.

NAŠ PICK: Pobjeda Hapoel Jerusalem  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 2.00 kvoti)

 


Provjerite i ostalu ponudu za Cetvrtak!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!