Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Kosarka iza Ponoci 08.05.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Utah - Golden State 03.00
BET365 kvote: 4.50 1.22
Bet at Home kvote: 4.08 1.21

Utah Jazz se definitivno nije porslavio u ovom doigravanju, serija protiv Clippersa i je dovela u drugi krug, ali i tu su seriju, protiv slabih Clippersa bez obrane i Griffina, jedva pobjedili. Nevjeroajtno je golom oku koliko su napadacki impotentni i koliki im je problem to jednsotavno ubacivanje lopte u obruc. Gobert, koliko god dobar branic bio, toliko je los napadac. Protiv Ratnika jedino Hayward djeluje kao kosarkas, ostalo je srednja zalost. Kako je Cleveland oprao metlom Toronto jucer, tako ce i Ratnici danas iz Utaha izaci kao pobjednici, bez ikakvog problema.
 
NAŠ PICK: Pobjeda Golden State (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.22 kvoti)
Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Pinherios - Bauru 00.30
BET365 kvote: 1.52 2.40
Bet at Home kvote: 1.48 2.33

Pinherios se na krilima doslovno dvojce igraca nasao u polufinalu Brazilske lige. Mislim da ni sami Holloway i Bennte ne znaju kako su okrenuli 0-2 protiv najboljeg tima u ovoj ligi, Flamenga. No, enorman broj slobodnih bacanja koje ovaj dvojac iznudjuje i strasan pad u suterskim postotcima kog Flamenga, ucinili su svoje. Bauru je losija ekipa od FLamenga, ali imaju Alexa Garciu koji definitivno moze ustopati Hollowaya. Ne ovise toliko o tricama kao Flamengo i cak bec Hettsheimera imaju jaku unutarnju igru. Mislim da ce mnogo lakse od ocekivanog rjesiti ovu seriju u svoju korist.  Meindl i Andrade ce svoje zabiti, a granitna obrana Garcie ce ih prebaciti do pobjede. 

NAŠ PICK: Pobjeda Bauru (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 2.40 kvoti)

 


Provjerite i ostalu ponudu za Ponedjeljak!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!