Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Liga Prvaka besplatno 11.04.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Anette Kontaveit - Heather Watson 13.30
BET365 kvote: 1.66 2.10
Bet at Home kvote: 1.71 2.15

Na turniru u Svicarskom Bielu, danas se sastaju 99. igracica svijea, Anette KOntaveit i 110. igracica svijeta, puno iskusnija Heather Watson. Kontaveit je lani trebala napraviti iskorak, no ozljede i lsoa forma su je sprijecile. Danas opet igra dosta dobar tenis i pokusava se probiti u TOP 50. Po mojoj osobnoj procjeni, zbog svoje all around igre ima potencijal za top 20, sigurno, ako ne i za nesto vise. Heather Watson je u svijetu zenskog tenisa poznata kao WTA verzija Ive Karlovica. Odlicna je serviserka koja obozava ovakve brez uvijete i najbolji tenis prikazuje upravo na njima. Generalno, Kontaveit mozda ima veci potencijal, no u ovome trenutku Watson je na ovoj podlozi bolja te ova kvota koja je na nju ponudjena prestavlja strasno dobar Value. Nikako ne bi trebala biti "dog" u ovome mecu i s zadovoljstvom cu pokusati iskoristiti ovaj "poklon".

NAŠ PICK: Pobjeda WATSON (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 2.10 kvoti)
Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Juventus - Barcelona 20.45
BET365 kvote: 2.80 3.40 2.70
Bet at Home kvote: 2.72 3.27 2.59

Ova danasnja Barcelona je daleko od one nepobjedive, dosadne ali efikasne Guardioline Barcelona. I dalje znaju igrati nogomet, i Messi je jedan od dva najbolja igraca na svijetu, ali to vise nije to, igra im ima previse rupa. Strasno se vidi kako im fale Xavi i Iniesta u sredini, njihovo iskustvo i mirnoca. No, godine ipak uvijek pobjede profesionalnog sportasa. Danas je Baca bez Rafinhe i Busquetsa, a Vidal i Turan su pod upitnikom, tako da im je obrana dosta oslabljena, pogotov obrana na bokovima odakle Juve napada i odakle je Juver preko Dyabale strasno opasan. Barca igra stvarno lose ove godine na strani i jednostavno ne vidim kako bi mogli danas pobjediti Juve koji vec godinama kao zapeta puska ceka povratak medju samu elitu. Imena imaju, vrhunskog trenera i individualni kvalitet takodjer, tako da mi se kvota na njihovu pobjedu cini prevelika, mislim da ovaj isti roster nema ime Barcelona, da bi kvota bila 0.5 do 0.7 poena manja. No za svaku sigurnos uzimam Ishod bez nerjesenog, naravno na Juve.
 
NAŠ PICK: IBN JUVENTUS (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 2.00 kvoti)
Provjerite i ostalu ponudu za Utorak!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!