Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

NBA besplatne analize za 18.03.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Denver - Houston 02.30
BET365 kvote: 2.45 1.60
Bet at Home kvote: 2.54 1.56

Iako ovaj par ne izgleda toliko dobro kada se uzme u obzir da su rocketsi sinoć izgubili od Pelicana i to pelicansa koji su igrali bez Cousinsa, sve dolazi na svoje mjesto kada se kaže da su Pelikani imali najbolju šutersku većer u vojim karijerama. Sve što su uputili na koš je i ušlo tako da je Hill ostvario rekord karijere od 31 poen. Danas Raket idu kod Denvera, u dvoranu koja je na najvišoj nadmorskoj visini u ligi. Teško je tu igrati, pogotovo drugo poluvrijeme, igrači kažu da je osjećaj kao da treba imati masku s kisikom. No, Denver danas nema na raspolganju dva možda i najbolja čista scorrera u svojim redovima, Gallinarija i Chandlera i bez njihovog velikog doprinosa, imati će veliki problem u mečiranju Houstonovih poena. Houston je ekipa poznata da vrlo lako izlazi iz šuterskih kriza, kao ona u koju su upali jučer i danas vjerujem da će ostvariti dobar rezultat.

NAŠ PICK: Pobjeda Houstona (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.60 kvoti)

Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Memphis - San Antonio 02.00
BET365 kvote: 2.45 1.60
Bet at Home kvote: 2.40 1.56

Ljudima u San Antoniu je "srce stalo" na trenutak prošli tjedan, kada je objavljeno da Aldridge ima problema sa srcem. No na kraju je ispostavilo da je sve OK i LaMarcus se vratio kao da ništa nije bilo. Danas gostuju kod Memphisa, ekipe s kojom tradicionalno imaju problema. Memphisu nedostaje prvo ime, Chandler Parsons i imati će velikih problema s zaustavljanjem moćnog napada Spursa. Spursima ne igraju Parker i odlični rookie Murray ali ako je iko poznat po širini rostera, to je ekipa iz San Antonia. Leonard je nezuastavljiv i ističe svoju kandidaturu za MVP-a lige, teško će s njime Memphis izaći na kraj, Tony Allen je genijalan branič ali je premal da bi se efikasno borio s Leonardom. Ako ne bude nekih pretjeranih gluposti Patty Millsa i ako Green ipak pogodi nešto, Spursi ovdje izlaze kao dvocifreni pobjednici.

NAŠ PICK: Pobjeda Spursa (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.60 kvoti)


Provjerite i ostalu ponudu za Subotu!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!