Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

NBA besplatni tip za 17.03.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Fuerza Regio - Weber Bahia 22.15
BET365 kvote: 1.66 2.10
Bet at Home kvote: 1.68 2.08

Iako se na ovaj par jutros mogla naći i dosta bolja kvota, i ovo sada je daleko od realnog stanja i vrlo igrivo. Weber je solidan tim, ali jednostavno preslab da bi pobjedio moćne Meksikance koji u svojim redovima imaju nekoliko bivših NBA igrača. Weber svoj napad bazira na igri u postu, a tu se neće danas baš puno naigrati, Akindele još uvijek zaključava reket na visokoj razini. Po meni, ovo je kalsični slučaj precjenjivanja suparnika i jednostavno očekujem kontrolu Fuerze kroz cijelu utakmicu i laganu pobjedu na kraju. Oba tima su kompletna, nema nikakvih prijavljenih ozljeda.

NAŠ PICK: Pobjeda Fuerza Regio (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.68 kvoti)

Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Philadelphia - Dallas 01.00 
BET365 kvote: 2.80 1.45
Bet at Home kvote: 2.74 1.46

Philadelphia ove godine konačno pokauze da su košarkaški team, a da je Embid bio zdrav cijelu godinu, vjerojatno bi bili i u borbi za doigravanje. Ovako, bez nekoliko odličnih igrača i s željom za što boljim pickom, ne vjerujem da će Phila ostvariti puno pobjeda do kraja. Akvizicija Noela je od Dallasa instant napravila dosta bolju ekipu. Takav brzi branič je baš ono što im je nedostajalo i to se vidi na rezultatima kada je Noel in. Danas je nakon drugog vremena cijeli Dallas kompletan, vraća se i Matthews koji nažalost cijelu godinu kuburi sa šutom. Kao da nije riječ o istom igraču koji je gađao 40% za tricu u Portlandu. No, uz sve to, ne vidim kako će Phila danas pobjediti, jesu oni zajebana ekipa koja se ne predaje, ali fali im suhog kvaliteta. Ovako, Dallas će odraditi svoje kako treba i ostati u igri za doigravanje.

NAŠ PICK: Pobjeda Dallasa (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home  po 1.46 kvoti)


Provjerite i ostalu ponudu za Petak!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!