Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

NBA besplatni tipovi za 08.04.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Regatas - Libertad 02.30
BET365 kvote: 1.28 3.50
Bet at Home kvote: 1.22 3.50

Regatas igra stvarno dobru kosarku, bez obzira na poraz u proslom kolu na domacem terenu dok je Libertad treutno u vrlo losoj poziciji. Iako imaju 5 utakmica manje od Quimse koja im je direktni suparnik u borbi za doigravanaje, jednostavno njihova igra ne uljeva poverenje da ce nesto uspjeti napraviti i da ce se s 8. jesta plasirati u doigravanje. U ovom trenutku Regatas ima prejaku unutarnju liniju da bi mu ekipa kao Libertad zaprijetila i ovo bi trebala biti lagana pobjeda domacina.
 
NAŠ PICK: Pobjeda Regatas  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.28 kvoti)
Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

San Antonio - LA Clippers 02.30
BET365 kvote: 1.83 2.00
Bet at Home kvote: 1.77 1.97

San Antonio je siguran drugi, ne mogu ni dolje ni gore i to je jako bitno za nastavak ove analize. Pop kao standardi Pop, odmara igrace pred doigravanje i danas nece igrati Gasol, Murray, Ginbili, Lee i vjeroajtno Deadmon sto znacajno skracuje rotaciju domacina. Za to vrijeme, Clippsi se bore za poziciju broj 4, poziciju koja odnosi prendost domaceg terena. Nakon cijele sezone s masu ozljeda, Clippsi su konacno kompletni, a kao takvi su izuzetno opasni po Spurse. U ovom mecu ocekujem pobjedu gosta kojemu ovautakmica dosta vise znaci i ici ce sigurno na glavu protiv Spursa koji ce ipak ovo odigati lezerno.
 
NAŠ PICK: Pobjeda LA Clippers (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 2.00 kvoti)
Provjerite i ostalu ponudu za Subotu!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!