Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

NBA besplatni tipovi za 20.03.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Boca - Regatas 01.00
BET365 kvote: 1.73 2.12
Bet at Home kvote: 1.69 2.09

Nastavljam s serijom ukazivanja povjeerenja Boca Juniorsima. Regatas nije tim koji me oduševio i izuzev Simsa i Troutmana, tu nema krštenog košarkaša. Naravno, ni Boca nije bolja ekipa ali trenutno su konačno bez ozljeda i igraju dobar basket, u pozitivnoj su seriji, unatoč porazu u prošlome kolu na domaćem terenu. Boca pod svu cijenu želi ostati u ligi, doveli su Delfina i to je veliki korak naprjed, a Delfino je odregairao jako dobro. On, Boccia i Lamparpopulos su dovoljni za dobiti ove ekipe iz donjeg doma na domaćem terenu i mislim da je kvota ipak malo pretjerana. 

NAŠ PICK: Pobjeda Boce (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.47 kvoti)

Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Boston - Washington 00.30
BET365 kvote: 1.63 2.37
Bet at Home kvote: 1.52 2.45

Boston j poprilično podcjenjen s ovom kvotom, jednostavno, ne vidim Washington kao prijetnju top ekipama, što Boston sigurno jer, van domaćeg terena. Bostonu se vraća alfa i omega, Thomas, s kojim svi u ligi imaju problema, pogotovo ekipe kao Wash, koji nemaju dominantne defenzivne visoke. Boston je jako dobar kod kuće i ne vjerujem da Washington ovdje može išta napraviti.

NAŠ PICK: Pobjeda Bostona (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.52 kvoti)


Provjerite i ostalu ponudu za Ponedjeljak!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!