Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

NBA Besplatno 28.04.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Chicago - Boston 02.00
BET365 kvote: 2.30 1.66
Bet at Home kvote: 2.22 1.64

Nakon 0-2 i dva brejka koja je Chicago napravio u Bsotonu, svi su otpisali Kelte, no tada se pojavio, po ko zna koji put nakon sto je bio otpisan, Isaiah Thomas. U zadnje tri utakmice, ne toliko poenima koliko seciranjem obrane iz napada u napad, pokazao je da je definitivno jedan od najboljih plejeva u ligi, najboljih igraca u ligi i sigurno najbolji, bez premca, igrac ispod 1.80 cm u povijesti lige. Onoga trenutka kada je otpao Rondo, vec sam to napisao u prijasnjim analizama, otpao je i Chigao iz ozbiljnih kombinacija. Napad je statican i nema tempa pa ga jaka Bostonova obrana razlozi do temelja. Ovo je smao odradjivanje posla i kao takvo, Boston ce ovo srediti bez stresa.
 
NAŠ PICK: Pobjeda Boston (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.66 kvoti)
Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Utah - LA Clippers 02.00
BET365 kvote: 1.44 2.62
Bet at Home kvote: 1.44 2.48

Kako je to vec posta obicaj, u prvom krugu doigravanja nas napustaju LA CLippersi uzgred ozljeda. Dobro su krenuli, imali su vodstvo od 2 - 1 i sve je krenulo nizbrdo ozljedom Griffina. Nevjerojatno je koliko ova fransiza ima malo srece, nikako da povezu jednu sezonu bez vecih problema i da pokazu sto ustvari mogu. Lani im je ispao Paul, a godinu prije i Paul i Griffin. Strasno kako je tesko igrati s tolikim izostancima, pogotovo ako uzmemo u obzir da su im stalo ozljedjene glavne vedete dok se role playere u rpavilu ne ozljedjuju, pa tako imamo enormne minute za D - League heroja Mbah a Moute-a is licno. Utah je danas tu  da zavrsi posao, igraju dobro i solidan im je roster,a imali su srecu da za relativno male novce ubodu vrhunskog closera u Johnsonu koji nece propustiti otpisati ovu ekipu Clippersa danas.

NAŠ PICK: Pobjeda Utah  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.44 kvoti)
Provjerite i ostalu ponudu za Petak!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!