Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

NBA Free tipovi za 06.03.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Cleveland - Miami 01.00
BET365 kvote: 1.29 3.70
Bet at Home kvote:  1.26 3.75

Cleveland stoji jako dobro na prvoj poziciji IStoka, ali i Toronto je u naletu i treba što prije osigurati prvu poziciju pred doigravanje kako bi odmorili svoje vedete. Miami je nakon čudesne serije malo posustao, bili su hottest team u NBA ligi skoro mjesec dana, ali onda su se ipak vratili u svoje gabarite. Obe ekipe ne mogu računati na dugoročno ozljeđene igrače, Cleveland na JR Smitha i Kevina Lovea, a Miami na Winslowa, McRobertsa i Bosha. Prošli tjedan Miami je lagano slavio u ovom dvoboju na Florid, ali tada nije bilo ni Irvinga ni Jamesa i takav se slučaj ne bi trebao ponoviti.

NAŠ PICK: Pobjeda Clevelanda 8 ili više razlike (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.90 kvoti)

Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod BET365 kladionice. Sljedite BONUS klikom na link

 
Philadelphia - Milwauke 01.00 
BET365 kvote: 2.75 1.47
Bet at Home kvote: 2.64 1.47

Ekipa iz Wisconsina ima velikih problema u ovakvim dvobojima, koje bi morali dobiti, ali danas smo ipak uvjereni da će izaći kao pobjednici. Nekako, krenuli su igrati dobar basket, možda malo i prekasno za PO, ali ko zna, ako slože neku seriju, ništa nije nemoguće. Kod Phile je bolnica, mnogo igrača je Out, po najnovijemu i Okafor i samo ih luda šuterska večer može spasiti od poraza. Milwauke igra predobro da bi bili zaustavljeni u "divljem" gradu, Phila nema tijela za postaviti dobru obranu za gostujući stil igre.

NAŠ PICK: Pobjeda Milwauke Bucksa (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365 po 1.47 kvoti)
.

Provjerite i ostalu ponudu za Nedjelju!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!