Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

NBA kosarka 04.05.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Washington - Boston 02.00
BET365 kvote: 1.45 2.80
Bet at Home kvote: 1.44 2.75

U prethodne dvije utakmice Bsoton je pokazao zasto je najbolje ekipa istoka nakon regularne sezone. U obe partije su lovili i po -15 zaostatka da bi na kraju slavili, cak bi se reklo i bez toliko drame. Ovo sto radi ova ekipa s Stevensom na celu (da, Stevensom) je strasno. U rpvi plan stavljam trenera koji je Brooksa oducio od kosarke svojim strasnim napadackim setovima i granitnoom obranom. Evidentno je da kod Washingtona nema tko povuci osim Wall, Beal se jos nije pojavio i kada dodje zavrsnica, Wallu se skrati ruka radi umora. Boston je sirok, ima 5 legitimnih branica za poslati na ovaj dvojac a da im igra u napadu ne pati jer su svi redom solidni do iznadprosjecni suteri. Ocekujem jos jendu genijalno orkestiranu partiju od strane Stevensa i jos jedan jako dobar ucinak malog Isiaha. 
 
NAŠ PICK: Pobjeda Boston (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 2.80 kvoti)
Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Golden State - Utah 04.30
BET365 kvote: 1.07 9.50
Bet at Home kvote: 1.06 8.52

Nazalost po kosarku, a i po ovu seriju, Utah nije ekipa dostojna drugog kruga doigravanja. Nepopularno, ali kompletno moje misljenje, ovako ofenzivno impotentant sastav nije vidjen godinama u doigravanju, mozda oni Bobcatsi s Big Al Jeffersonom, no i oni su mogli racunati na 25 poena u postu kako god da okrenes. Prosla utakmic aje zavrsila na granici ovog hendija jer jednsotavno Golden State nie sutirao ni priblizno kao inace, danas ocekujem malo drugaciju sliku i naravno, pobjedu od 20 poena.

NAŠ PICK: Pobjeda Golden State s 13 ili vise razlike  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.90 kvoti)

 


Provjerite i ostalu ponudu za Cetvrtak!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!