Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

NBA PO 07.05.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Washington - Boston 00.30
BET365 kvote: 1.54 2.65
Bet at Home kvote: 1.51 2.53

Generalno, ono sto je Boston dozivio u prvoj utakmici ove serije na gostujucem terenu je kompletni raspad. Nisu imali publiku iz Gardena, koja je jedna od boljih u NBA da ih digne u trenutcima kada se treba vratiti u mec, i sto je jos bitnije, kada ih Washington Pusta nazad u mec. Carobnjaci su ove sezone brotiv svih jacih ekipa dokazali da im je domaci teren tesko osvojiva utvrda, pa su nakon groznog starta otisli na seriju od cini mi se 24-1 na domacem terenu. Bostonu ce biti tesko izvuci brejk danas, no kako igra Washingtona ovisi o samo dva igraca, a i ne vjerujem da Bojan moze ponoviti onakvu partiju, value je debelo na strani Kelta. Moj tip su jos jednom, po cetvrti put za redom u ovoj seriji, Boston Celticsi. Veliki plus na bbsotonovu stranu je to sto nema Oubrea kod Washingota, jer im je i snjime klupa smece.
 
NAŠ PICK: Pobjeda Boston Celtics (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 2.65 kvoti)
Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Toronto - Cleveland 21.30
BET365 kvote: 3.30 1.35
Bet at Home kvote: 3.23 1.33

Toronto trenutno izgleda kao razbijena vojska, napadi im se svode na jedno veliko nista i to treba iskorititi i na tome kapitalizirati. Protiv Cavsa se ne moze igrati na taj nacin, pregaze te tempom i sutom za tri dok si rekao keks. Danas jos nema ni Lowrya, jedinog koji je bio u stanju probijati prvu liniju i kreirati iz driblinga za svoju ekipu. S njime i njegovim prodorima, profitirao je dosta Ibaka koji je trebao biti faktor x u ovoj seriji. Sada kada Kylea nema, nema ni te energije ni opasnosti. Cavsi ovo metu, bez problema. 

NAŠ PICK: Pobjeda Cavs (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.35 kvoti)

 


Provjerite i ostalu ponudu za Nedjelju!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!