Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

NBA tipovi besplatno 03.05.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Cleveland - Toronto 01.00
BET365 kvote: 1.33 3.40
Bet at Home kvote: 1.33 3.25

Vec u prvoj utakmici Cleveland je pokazao da ova serija ovisi iskljucivo o njima. Ibaka je pogadjao suteve, a Lowry vukao kao nikad i opet nisu uspjeli napraviti nikakav rezultat. Cleveland je jednostavno presirok i prebrz za sve na sitoku ove sezone. Boston im mozda napravi probleme zbog jednake sirine no ipak Cleveland Ima Kinga da ovuce kada treba. Ni Carrol ni Tucker ga ne mogu makar usporiti. Torontu se veceras opet lose pise. Sigurna pobjeda Clevelanda je moj izbor.
 
NAŠ PICK: Pobjeda Cleveland (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.33 kvoti)
Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

San Antonio - Houston 03.30
BET365 kvote: 1.40 3.10
Bet at Home kvote: 1.39 2.52

Iako sam u prvoj utakmici prognozirao pobjedu Spursa, sve moje sumnje su se obistinile. Spursi jednsotavno nemaju vise onako granitnu obranu, a napad im ne moze mecirati kolicinu poena koju s lakocom zabija Houston. Coach Pringles je genijalan napadacki trener i zna iskoristiti svaku rupu koja mu se pruzi. U ovoj seriji, ta rupa je Aldridge. NEvjerojatno je koliku su kolicinu poena zabili Rocketsi preko njega u prvoj utakmici. U napadu ne uspjeva napraviti nista dok u obrani curi na sve strane, gubi se u preuzimanju i lose brani pick. Pop ce sigurno napraviti neku prilagodbu, a to ce vjerojatno znaciti vise minuta za Dedmona na ovoj utakmici. Dedmond je jako defenzivno potentan, dug i brz ali jednostavno je strano tijelu u napadu i to nece moci proci. Value je na strani Houstona.

NAŠ PICK: Pobjeda Houston  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 3.10 kvoti)

 


Provjerite i ostalu ponudu za Srijedu!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!