Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

NCAA + NBA Kladionica free tipovi za 11.03.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Duke - Notre Damme 03.00
BET365 kvote: 1.47 2.75
Bet at Home kvote: 1.49 2.67

Iako nitko baš nije vjerovao da će Duke davati sve od sebe u ovom turniru, mala je razlika između 3. i 4. seeda da bi se trošili, prevelika želja Coach K-a za pobjedom i odličan roster doveli su ih u finale. Na putu su pobjdili u dvije utakmice u kojima nisu bili favoriti, pobjedili su Louisville i favoriziranu North Carolinu i eto ih sada u finalu. Notre Damme je imao dosta lakši put, inače se ne bi nikako dokopali finali, solidna su momčad ali im je ovogodišnji Class poprilično slabašan. Danas im ne dajemo neke velike šanse protiv Duke-a, koji ima izrazito veteransko vodstvo i odlične mlade snage u Tatumu i Gilesu. Ove godine su se sastali samo jednom i Duke je odnio jaku gostujuću pobjedu, +10, bez puno stresa. Tako očekujemo da će biti i danas. sve poviše +8 je očekivnao.

NAŠ PICK: Pobjeda Duke-a  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.47 kvoti)

Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Oklahoma - Utah 21.00
BET365 kvote: 1.76 2.10
Bet at Home kvote: 1.74 2.09

Ova dva tima drže prva dva mjesta u Northwest Diviziji, Utah je prvi, dok je OKC druga. Svi znamo priču o OKC i tome kako su izgubili Duranta ovo ljeto, ali predvođeni genijalno zastrašujućim Westbrookom i strašno dobrim trenerom Donovanom, oni su i dalj u dobroj poziciji za PO, iako su im davane male šanse. Velikom pobjedom nad Spursima, OKC se vrati na pobjednički kolosijek nakon 4 uzastopna poraza. Utah je u dobroj seriji, ali ne igraju dobro, pogotovo na strani. Nevjerojatno je kako je ovaj roster ofenzivno limitiran, i ovo je oklada protiv njih. Dans neće igrati Shelvin Mack, a kada se uzme da je jedini drugi plej kojeg imaju, Hill, pod znakom upitnika, kao i odlična četvroka Favors, dolazimo do toga da će ionako loš napad vjerojanto biti i gori. Oklahoma ima sve što treba za "ugasit" Jazz. Imaju Adamsa koji zatvara reket i može držati Goberta dalje od ofanzivnog skoka, imaju odličnog brania u Robertsonu koji vrlo lako može usporiti Haywarda svojom kobinacijom visine i dužine, i naravno, u roster su dodali Taj Gibsona, super atletu i odličnog čuvara reketa, taman profil igrača koji im je falio. Sve osim pobjede Oklahome, od 5 poena naviše bilo bi pravo iznenađenje za nas.

NAŠ PICK: Pobjeda Oklahome (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365 po 1.76 kvoti)
.

Provjerite i ostalu ponudu za Subotu!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!