Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Neteller

Neteller

NETELLER
To je elektronički novčanik putem kojega se odvijaju transakcije preko interneta. U svijetu kladionica sve omiljenije sredstvo uplata i isplata, one se odvijaju vrlo brzo, prate ih niski troškovi. Vlasnik Nettelera je svjetski poznata grupa Paysafe što nam govori da je vrijedan povjerenja.
U Neteller možete uplatiti preko banke, kreditne kartice, Skrilla ili Paysafecarda.

Neteller nije namijenjen samo za igranje igara na sreću, njime možete i kupovati, uplaćivati sredstva prijateljima, plaćati različite usluge putem interneta.

Kladionica uplatu primi u trenutku, a i isplate putem Netellerja odvijaju se brže nego preko ostalih mogućnosti.


Opis, provjera i kontaktArrow  
Neteller račun je izvanredno pregledan, na uvid imate sve svoje uplate, isplate i ostale transakcije.

Za još lakše poslovanje imate mogućnost dobiti pretplatničku Neteller Mastercard kojom možete plaćati po cijelom svijetu, a svoje dobitke također možete podizati na bankomatima po cijelom svijetu.
Trošak ove kartice je samo 10€ godišnje.

U slučaju da se kladite na više uloge, možete postati i VIP, gdje vam se troškovi poslovanja još snižavaju, pripada vam osobni savjetnik, viši limiti uplata, itd.

Prijava na Neteller račun vrlo je brza i jednostavna, verifikaciju računa i podizanje početnog limita obavite osobnim dokumentom i dokazom o vašoj adresi kao što je uplatnica za telefon i slično.

Podršku vam nude 24/7, a u slučaju poteškoća možete ih kontaktirati putem obrasca za podršku na e-mail ili telefonski na +44 20 3308 9525.