Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Prognoza A. Zverev - M. Čilić 12.11.2018.

Besplatni tipovi, dojave sa 73% mogućnosti pogodka


Večina korisnika svaki je uplaćen € pretvorila u 3 € nakon godine dana. Započnite danas i uzmite bonus od 100 €


KLIKNI i UZMI SVOJIH 100 €

AKTUALNA PROGNOZA: A. Zverev - M. Čilić
NAŠ PICK: Pobjeda M. Čilić

- Čilić je po nama ovdje favorit
- Zver je umoran od sezone i svi duži poeni bi trebali ići u našu korist
- Value je na pobjedi našeg predstavnika
* Ovaj tip je za vas pripremio profesionalni tipster, član tima TOP KLADIONICA

Kliknite gumb i kladite se po najvišjoj kvoti za ovu utakmicu (TEČAJ 2.00 ULOG 3 unita (30 eura), dobitak 60€)

KLIKNI i UZMI SVOJIH 100 €

U svijetu sporta stvari se brzo mjenjaju. Zbog toga je za dobar sportski tip potrebno imati pravu informaciju u pravom trenutku. Kod nas vam šaljemo 1 tip SVAKI dan, direktno u vaš inbox. Upišite vaš email i pridružite se sada!
E-mail je bil uspešno dodan.
Ne propusti više niti jedan tip!
Upiši svoj email i dobit ćeš tip u istom trenutku kada bude online! Samo 18+!
Pošalji
Za sve, koji želite više informacija o toj utakmici:
Jučer su započeli prvi mečevi ATP Finalsa koji se igra u Londonu. Marin Čilić, naš predstavnik je ponovo tu, što je sigurno veliki uspjeh za našeg Marina, ali i velika promocija za Hrvatsku i hrvatski tenis jer je ovo natjecanje jako medijski exponirano i ispraćeno.

U prvom kolu, Marin se sastaje sa njemačkim predstavnikom ruskih korijena, mladim Alexom Zverevom koji će u dogledno vrijeme biti definitivno prvi igrač na svijetu. Dečko ima sve, ima strašan servis i još bolji frohend, bekend mu je malo slabiji ali je i dalje na visokoj razini. Ostalo je još samo malo poradaiti na mentalnojs tabilnosti, ali mislim da će to doći samo od sebe s godinama i iskustvom. Zver igra jako dobru sezonu, završio je kao 5, igrač na svijetu, a mogao je i bolje da na zadnjih nekoliko turnira nije gubio od Jazirija, Kachanova i Copila, igrača daleko ispod njegovog nivoa.

Do sada su se ova dva igrača susrela u službenim mečevima 6 puta, a zanimljivo je da naš Čilić ima smao  jednu pobjedu i to iz 2015. godine kada je Zver još bio debelo u juniorskim godinama. No ja i dalje vjerujem u Marina za pobjedu u ovom meču. Kako god Zverev bio dobar, ima isti problem kao Marin, a to je upadanje u crne rupe u bitnim mečevima. Pritisak je sigurno na Alexu jer svijet očekuje jako puno od njega, čak ga i mediji svrstavaju kao pritajenog favorita za rušenje dvojca Đoković – Federer na ovom turniru. Kako Novak igra, mislim da ga nitko ne može srušiti u ovom trenutku, ali ovo je Finals, sve je moguće.

Marin je dosta odmorniji nego njegov rival, bar se tako to meni činir ovdje mogao , i mislim da bi Zver ovdje mogao imati dosta problema s umorom. Upravo je taj umor i bio razlog poraza od Kachanova u Parizu, gdje je većinu malo dužih poena Zverev lagano izgubio. Sve što je osvojio osvojio je u poenima koji su trajali do maksimalno 4 udarca.

Čile je igrao finale u Parizu i p tko zna koji put uspio je izgubiti od Đokovića u meču u kojem je dosta veliki dio bio bolji protivnik . No to je klasični Marin Čilć.

Ovdje nitko nema nikakvih značajnijih očekivanja od Hrvata, a to su uvjeti u kojima Marin voli najviše igrati i u kojima pruža najveće predstave. Nadamo se da ovaj put neće biti problema s žuljeivma.

Pobjeda Čilića ima određen value, za 3 unita je teniski tip dana portala TOP KLADIONICA.

NAŠ PICK: Pobjeda M. Čilić (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 2.00 kvoti)
ULOG: 3/10 Unita (1 unit = 10 eura)


 
UZMI 100 € BONUSA I UŽIVAJ NA BET AT HOME