Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Prognoza Alba Berlin - Bamberg 18.11.2018.

Besplatni tipovi, dojave sa 73% mogućnosti pogodka


Večina korisnika svaki je uplaćen € pretvorila u 3 € nakon godine dana. Započnite danas i uzmite bonus od 100 €


AKTUALNA PROGNOZA: Alba Berlin - Bamberg
NAŠ PICK:  Pobjeda Bamberg

- Dobar value na ovom tipu, Alba pod teretom ozljeda
- Gotovo cijela vanjska linija je out za ALBU
- Bamberg konačno kompletan
* Ovaj tip je za vas pripremio profesionalni tipster, član tima TOP KLADIONICA

Kliknite gumb i kladite se po najvišjoj kvoti za ovu utakmicu (TEČAJ 2.20 ULOG 5 unita (50 eura), dobitak 110€)

U svijetu sporta stvari se brzo mjenjaju. Zbog toga je za dobar sportski tip potrebno imati pravu informaciju u pravom trenutku. Kod nas vam šaljemo 1 tip SVAKI dan, direktno u vaš inbox. Upišite vaš email i pridružite se sada!
E-mail je bil uspešno dodan.
Ne propusti više niti jedan tip!
Upiši svoj email i dobit ćeš tip u istom trenutku kada bude online! Samo 18+!
Pošalji
Za sve, koji želite više informacija o toj utakmici:
S početkom u 15:00 na rasporedu je jedan od većih derbija u košarkaškoj Bundesligi. Alba iz Berlina dočekuje jakog rivala iz Bamberga koji se diže u formi.

Alba je startala jako dobro u sezonu, čak su uzeli i pobjedu na extra teškom gostovanju u Kubanu, no onda su ih pokosile ozljede. Pola vanjske linije je out usred povreda i jako je teško tako igrati. Vidjeli ste preko tjedna kako ih je Cedevita rastavila na proste faktore svojom igrom koja i nije bila nešto posebno, već smao Alba nije mogla iskreirati ništa u napadu. Ovaj klub već dvije tri godine u napadau i kreaciji ovisi o Sivi, igraču s Louisvillea, i sada kada je out, nema tko preuzeti teret kreacije.

Stefan Peno je doveden kao rezervni plej, pokazivao je on u Barceloni nekakve naznake kvalitete, ali u kontinuitetu, Peno nije igrač za ovaj nivo, ma što god tko mislio. Ima dva izražena problema, a to je nepostojanje vanjskog šuta i naravno, visoki odskok lopte kod vođenja zbog čega je vrlo često žrtva krađa.

Brose je konačno danas, nakon više od 2 mjeseca sezona, kompletan. I Taylor i Zizis su tu, a Hickman će biti na klupi i mislim da će sigurno dobiti par minuta u kojima bi mogao pomoći svojim vanjskim šutem.

Brose igra jako dobro nakon one krize kada su ih pobjeđivali i kući i vani. U derbiju Fiba Lige Prvaka s Hapoel Jerusalemom igrali su jako dobro ali ih je dekoncentracija u ključnim minutama zadnje četvrtine stajala pobjede. Rice je imao šut za izjednačenje, ali je njegov ludi pokušaj završio vrtnjom po obruču ali ne i košem.

Rice je upravo igrač na kojem temeljim optimizam ove oklade, Kada nema Sive koji je strašan defenzivac, kao ni Hermanssona koji isto zna odigrati dobru jedan na jedan obranu, Ricea nema tko čuvati, a on je stvarno jedan od najboljih razigravača i koš igrača u Europi.

Mislim da je kvota na Bamberg jako visoka, dosta viša nego što bi trebala biti. Ovo je po meni 50-50 meč i kao takav, ova kvota koju imamo nam daje veliki value.

Brose nije ekipa koja zaslužuje puno povjerenje, pa onda, ne idemo na puni, već na 5 unita uloga na pobjedu gosta.

NAŠ PICK: Pobjeda Bamberg (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 2.20 kvoti)
ULOG: 5/10 Unita (1 unit = 10 eura)