Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Prognoza Alba Berlin - Cedevita 14.11.2018.

Besplatni tipovi, dojave sa 73% mogućnosti pogodka


Večina korisnika svaki je uplaćen € pretvorila u 3 € nakon godine dana. Započnite danas i uzmite bonus od 100 €


KLIKNI i UZMI SVOJIH 100 €

AKTUALNA PROGNOZA: Alba Berlin - Cedevita
NAŠ PICK: Pobjeda Cedevita

- Alba dosta oslabljena za današnji meč
- Bez dva startna razigravača je teško igrati
- Cedevita igra dosta dobro pod Rimcem 
* Ovaj tip je za vas pripremio profesionalni tipster, član tima TOP KLADIONICA

Kliknite gumb i kladite se po najvišjoj kvoti za ovu utakmicu (TEČAJ 2.84 ULOG 5 unita (50 eura), dobitak 142€)

KLIKNI i UZMI SVOJIH 100 €

U svijetu sporta stvari se brzo mjenjaju. Zbog toga je za dobar sportski tip potrebno imati pravu informaciju u pravom trenutku. Kod nas vam šaljemo 1 tip SVAKI dan, direktno u vaš inbox. Upišite vaš email i pridružite se sada!
E-mail je bil uspešno dodan.
Ne propusti više niti jedan tip!
Upiši svoj email i dobit ćeš tip u istom trenutku kada bude online! Samo 18+!
Pošalji
Za sve, koji želite više informacija o toj utakmici:
Danas s početkom u 20:00 Cedevita ima priliku osigurati prolazak u TOP 16 Eurocupa. I mislim da će tu priliku iskorsitit. Današnji protivnik našeg prestavnika je berlinska Alba, ekipa koja je prilično solidna, ali bez obzira na sve, mislim da je Cedevita bolji tim.

U prvom meču, čak i ondašnja raspadnuta Cedevita je pobjedila na domaćem terenu. Razlika na kraju je bila samo 3 razlike, ali cijeli meč Cedevita je vodila i nikada nije dolazilo u pitanje tko će biti pobjednik.

Alba je solidan tim, kako sam već rekao, ali ništa više od toga. Ako ćemo gledati samo po imenima, Alba nema niti blizu individualca kao što Cedevita ima Pullena ili Bella. I jedan i drugi spadaju pod sam vrh u Europi na svojim pozicijama.

Za danas, Alba je dosta oslabljena na bekovskim pozicijama. Ne igra Peyton Siva, njihov vjerni razigravač koji je tu već 4 sezone i bez koga je igra Albe nezamisliva. Ne igra ni Hermansson pa možemo stvarno reći da Alba ima problema s razigravačima. Danas će cijeli teret kreacije na sebe morati preuzeti Stefan Peno. Tamnoputi Srbin je solidan igrač, ali nikada nije ostvario niti pola onoga što su se predviđalo. Problemi s šutem i jako visok odskok lopte kod vođenja koče ga da narpavi nekakv pravi iskorak.

Kako nema Sive koji je glavni razigravač, očekujem i dosta slabiji učinak Albe s linije za 3 poena. Sikam, Giffey i Giedraitis su jako dobri šuteri ali niti jedan od njih ne može kreirati sam za sebe već su osuđeni na čoškarenje i čekanje pravovremenog pasa. Dobro, Litavac i može nešto pogoditi iz driblinga, ali do sada nije pokazao da može tor aditi konstantno.

Cedevita se digla s dolaskom Rimca. Jasno je meni da su oni na samo jednom centru, ali small ball postavka bi mogla biti dovoljna za Albu. Samod a taj šut konačno proradi na pravoj razini i da se Cobbs i Pullen nekako dogovore da budu zajedno na terenu, da malo dijele loptu.

Uz nekoliko trica Bella, dobru obranu i koji lud šut Benitea koji se potpuno opravio, očekujem danas pobjedu Cedevite. Možete reći da sam lud, ali definitivno, value je na gostima, a mi standardno pratimo value. 5 UNITA je skroz dovoljno za ovaj tip dana.

NAŠ PICK: Pobjeda Cedevita (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 2.84 kvoti)
ULOG: 5/10 Unita (1 unit = 10 eura)


 
UZMI 100 € BONUSA I UŽIVAJ NA BET AT HOME