Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Prognoza Andorra - Burgos 12.01.2019.

Besplatni tipovi, dojave sa 73% mogućnosti pogodka


Večina korisnika svaki je uplaćen € pretvorila u 3 € nakon godine dana. Započnite danas i uzmite bonus od 100 €


AKTUALNA PROGNOZA: Andorra - Burgos
NAŠ PICK: Andorra -5.5
- Očekujem da vidimo danas Eurokup izdanje Andorre
- Burgos nema nikakvog Rim Protectora, vidjeli smo u Cedevita da to Lima više nije
- Extra prodorni bekovi domaćih će imati prilično lak posao danas  napadanju obruča
* Ovaj tip je za vas pripremio profesionalni tipster, član tima TOP KLADIONICA

Kliknite gumb i kladite se po najvišjoj kvoti za ovu utakmicu (TEČAJ 1.80 ULOG 5 unita (50 eura), dobitak 90 €)

U svijetu sporta stvari se brzo mjenjaju. Zbog toga je za dobar sportski tip potrebno imati pravu informaciju u pravom trenutku. Kod nas vam šaljemo 1 tip SVAKI dan, direktno u vaš inbox. Upišite vaš email i pridružite se sada!
E-mail je bil uspešno dodan.
Ne propusti više niti jedan tip!
Upiši svoj email i dobit ćeš tip u istom trenutku kada bude online! Samo 18+!
Pošalji

Za sve, koji želite više informacija o toj utakmici:
U Španjolskoj ACB ligi, danas nam se otvorio prostor za jedan odličan par. S početkom u 20:30 Andorra  na svom terenu dočekuje Burogs u meču koji je za njih jako jako bitan. Iako jako dobar roster koji u Europi gura odlično, Andorra u domaćem prvenstu igra značajno lošije i za sada su debelo van PO slike. Da je netko rekao na početku sezone da će ova Andorra biti van Kupa Kralja (prvih 8 ekipa u siječnju ide na zavrnicu  kupa , takav je sistem u Španjolskoj), Reako bih da je lud, ali eto, dogodilo se. Domaći teren koji im je bio oaza pobjede zadnjih godina ove godine je dosta slabiji, što mi je nevjerojatno. Recimo, u Eurokupu, doma pregaze superjaki Unics da bi samo neko vrijeme priej toga izgubili od ekipa kao što su Gipuzkoa i Tenerife.

No mislim da bi se trebao to sve uskoro promjeniti, a Burgos je idealna ekipa da se na njoj naplate sve kamate loših rezultata za sada. Tim je prepun otpadnika iz Cedevite. Lima koji ništa nije pokazao u Zagrebu našao je svoje mjesto ovdje kao i Benite, koji je igrao malo boje, ali je isto dobio otkaz. Uz njih, tu je još i prava Jugo Kolonija, Jaramaz, Huskić i Čančar igraju svi značajne uloge. Burgos je solidna ekipa, ali fale im dvije stvari za borbu s Andorrom. Nedostaje im stoper na krilu i defenzivno orijentiran bek, Fraizer niti u ludilu ne može čuvati Albicya koji igra kao u najboljim danima. Lima je na papiru odlčan rim protector, ali ove godien igra strano loše, nekada jako jako dobar skakač sada se muči s Box Outom i Diagne bi trebao imati dosta prostora za skokove u napadu kraj njega.

Naravno, jakom šuterskom serijem Burgos može svakoga pobijediti, ali Andorri je došla voda do grla i očekuje stvarno da kidaju u obrani do granica svojih mogućnosti što bi trebalo biti dovoljno da zaustave pace and space napad Burgosa. Za današnji meč u Andorri se vraća Jelinek koji je baš definicija pravog timskog igrača koji sve drži na okupu. 

Prodornost bekova Andorre će biti nepremostiv problem za Burgos. Ennis i Albicy će imati gotovo svaki put otovren put prema košu kada probiju prvu liniju obrane po čemu su poznati. Nadam se samo da će Vitali, Walker i Shurna ospremiti sve otvorene šuteve koje dobiju nakon što se obrana uruši u reketu. To do sada nije baš bio slučaj, ali mislim da je vrijeme da se situacija promjeni.

Za 5 unita uloga pobejda Andorre u hendikepu je TIP dana iz Španjolske ACB lige.

NAŠ PICK:  Andorra -5.5 (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.80 kvoti)
ULOG: 5/10 Unita (1 unit = 10 eura)