Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Prognoza Bamberg - Hapoel Jerusalem 14.11.2018.

Besplatni tipovi, dojave sa 73% mogućnosti pogodka


Večina korisnika svaki je uplaćen € pretvorila u 3 € nakon godine dana. Započnite danas i uzmite bonus od 100 €


KLIKNI i UZMI SVOJIH 100 €

AKTUALNA PROGNOZA: Bamberg - Hapoel Jerusalem
NAŠ PICK: Pobjeda Bamberg

- Bamberg je po meni dosta bolji tim
- Atmosfera na njihovom domaćem terenu je paklena
- Rice ide na Blatta, a to mu je najpovoljnij match up sezone
* Ovaj tip je za vas pripremio profesionalni tipster, član tima TOP KLADIONICA

Kliknite gumb i kladite se po najvišjoj kvoti za ovu utakmicu (TEČAJ 1.54 ULOG 10 unita (100 eura), dobitak 154€)

KLIKNI i UZMI SVOJIH 100 €

U svijetu sporta stvari se brzo mjenjaju. Zbog toga je za dobar sportski tip potrebno imati pravu informaciju u pravom trenutku. Kod nas vam šaljemo 1 tip SVAKI dan, direktno u vaš inbox. Upišite vaš email i pridružite se sada!
E-mail je bil uspešno dodan.
Ne propusti više niti jedan tip!
Upiši svoj email i dobit ćeš tip u istom trenutku kada bude online! Samo 18+!
Pošalji
Za sve, koji želite više informacija o toj utakmici:
Za razliku od zadnje dvije sezone, Hapoel Jerusalem je ove godine složio malo "pametniji" roster. Ne znam kojim imenom da to drugačije nazovem jer lani su u rosteru imali Jerrelsa, Dysona i Kinseya, tri igrača koji vide samo i jedino koš i kojima je go-to move bjesomučno driblanje lopte u mjestu. Svakog od njih zasebno cijenim, Jerrels i Dyson su mudonje, dok Kinsey ima jedan od najljepših euro stepova u Europi, no sva trojca u rosteru ne idu nikako zajedno, previše vole loptu.

Ove godine, od "silovatelja" tu je samo Fedline, ali i on je dosta racionalan, pa Hapoel u cruise controlu kontrolira izraelsku ligu, a i u Europi jako dobro napreduje. Za ovu godinu, u roster se vratio Amare Stoudimire, legenda NBA lige, koji je lani uzeo pauzu. Nije više Amare dominantan kao u Phoenixu i prvom dijelu karijere u Knicksima, ali je i dalje jako koristan igrač, fino gađa poludistancu i tu i tamo dosta dobro ogradi skok. A i na ime izvuče više faula nego što bi realno trebao. Ostali Amerikanci su jako dobri, zahvalni timski igrači. Butler i Thomas su stvarno opravdali uloženo, dali su čvrstinu u obrani i dobre role u napadu. No, najveće iznanđenje sezone je Tamir Blatt, izraelski mladac oridinira ovom ekipom s pozicije pleja skoro pa briljantno. Igra tako zrelo i sigurno je budućnost izraelske košarke.

No danas sve to neće biti dovoljno. Barem mi se tako čini. Brose je stvarno dobra ekipa s pakleno vrućim domaćim terenom. Imali su par loših rezultata jer je pola bekova na rosteru bilo ozljeđeno, no sada su svi tu. Zizis i Rice predvode ovu ekipu, a danas bi svoje debi trebao napraviti i Brice Taylor, odličan američki combo koji vože promjeniti ritam meča svojim koševima i dobrom obranom.

Rice još nije ušao u optimalnu formu, a danas bi mogao dosta napraviti preko ne pretjeranog brzog Blatta. No prava snaga za današnji meč leži u strašno fizički jakoj i atletičnoj visokoj liniji. Harris, Alexander i Rubit bi trebali zatvoriti sve prilaze košu, a kraj njih ne vidim da će se itko od unutrašnjih igrača Hapola naskakati i nazabijati.

Jelovac je ušao u dobru formu, već sam ga podcrtao u meču s Antwerpenom, tako je i danas. Briljantan srpski šuter s pozicije petice napravit će jako puno štete Hapoelu.

Realno, po meni kvota danas ne bi trebala prelaziti 1.45 na domaćine, tako da objeručke prihvaćam ovu ponuđenu kvotu za puni ulog.

NAŠ PICK: Pobjeda Bamberg (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.54 kvoti)
ULOG: 10/10 Unita (1 unit = 10 eura)


 
UZMI 100 € BONUSA I UŽIVAJ NA BET AT HOME