Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Prognoza Budućnost - Maccabi TA 18.10.2018.

Besplatni tipovi, dojave sa 73% mogućnosti pogodka


Večina korisnika svaki je uplaćen € pretvorila u 3 € nakon godine dana. Započnite danas i uzmite bonus od 100 €


AKTUALNA PROGNOZA: Budućnost - Maccabi
NAŠ PICK: Maccabi TA -6.5

- Maccabi je divlja ekipa, ali i ekipa koja igra s puno ritma koji Budućnost ne može pratiti
- Ivanović i Gordić su van forme
- Wilbekin će biti nerješiva enigma za domaće
* Ovaj tip je za vas pripremio profesionalni tipster, član tima TOP KLADIONICA

Kliknite gumb i kladite se po najvišjoj kvoti za ovu utakmicu (1.88 ULOG 5 unita (50 eura), dobitak 94 €)

U svijetu sporta stvari se brzo mjenjaju. Zbog toga je za dobar sportski tip potrebno imati pravu informaciju u pravom trenutku. Kod nas vam šaljemo 1 tip SVAKI dan, direktno u vaš inbox. Upišite vaš email i pridružite se sada!
E-mail je bil uspešno dodan.
Ne propusti više niti jedan tip!
Upiši svoj email i dobit ćeš tip u istom trenutku kada bude online! Samo 18+!
Pošalji
Za sve, koji želite više informacija o toj utakmici:
U ovome trenutku, možda i na cijelom svijetu (izuzev nekih filipinskih i latinoameričkih liga), Maccabi iz Tel Aviva našeg Nevena Spahija igra najdivljiju košarku. Ono što Maccabi igra ja ne mogu opisati. Slično kao i Milano, doslovno u svakom trenutku mogu zatrpati svakoga, ali isto tako, mogu ostati bez poena i bez dobre defenzivne reakcije po 5 minuta u komadu.

No, ono što Maccabi dijeli od ostatka divljih ekipa je Scottie Wilbekin, možda i najbolji scorrer u Europi u ovom trenutku i dečko koji igra u vrhunskoj formi već 6-7 mjeseci za redom. Prije transfera u Maccabi, samostalno, doslovno samostalno, odveo je Darussafaku u Euroligu kao osvajač Eurokupa, gdje je u finalnim mečevima igrao nadrealnu košarku s šutevima s preko 8 metara. Zadnji put takav performans sam vidio kada je Larry Ayuso u dresu Splita punio Cibonu, od tada ne.

Maccabi ove godine i ima šansu nešto napraviti, nije ovo loš roster, a probudi li se ikako šut u Kaneu, ovo bi moglo biti jako dobro. Roll je standardo dobar, svaki otvoreni šut je koš još iz doba Valencije, O'Bryant je odlično pojačanje, dok se još čeka Pargo koji je pod ozljedom, ali je u jedinom nastupu pokazao koliko će značiti ovom Maccabiju u kreaciji.

S druge strane danas imamo Budućnost koja je koncepcijski dosta loše složena ekipa. Mislio sam stvarno da će Džikić složiti nešto bolje, jer ga cijenim kao stručnjaka, i dana mu je sva sloboda u slaganju ekipe, ali ovo što je on složio je jako loše. Prvo, Edwin Jacksson je na papiru strašan potpis, ali na terenu izgleda očajno. Nadalje, potpisao je dva Clarka, Earla i Cottya, koji su oboje između pozcija, a nisu atlete baš da mogu ići poziciju niže i boriti se, jedan s četvorkama, drugi s peticama. Na papiru, opet ponavljam, ova ekipa izgleda dobro, ali već smo i u Superkupu, pa onda i u ABI, vidjeli koliko je ovo limitirana i spora ekipa, u kojoj su Ivanović i Grodić, igrači koji bi trebali kontrolirati ritam, totalno van forme.

Danas očekujem da Maccabi slavi s dvocifrenom razlikom, Budućnost niti uz podršku navijača ne može ovu utakmicu održati u egalu.

NAŠ PICK: Maccabi TA -6.5 (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.88 kvoti)
ULOG: 5/10 Unita (1 unit = 10 eura)